keskiviikko 19. syyskuuta 2012

After all these years i found home part 1

Hei.

Luet parhaillasi kertomusta siitä, että miltä uuden kotini keittiö ja olohuone näyttää.
Tämä asunto on kolmio. Täällä asuu minä, Naski ja Nelly.
Asunto on sisustettu miun ja Nellyn toimesta ja on osittain yhä kesken. Etsimme esimerkiksi yhä kunnollista divaanisohvaa, mutta hyvin tuo varasohvakin hommansa hoitaa.

Aloitetaanpa kierros sitten olohuoneesta. Kuvassa näkyvät tiputyynyt sijaitsevat sohvallamme. Olohuoneen väreinä toimivat, tumma- ja vaaleaharmaa sekä punainen, beige ja tummanruskea puu. Lattia on kaikissa huoneissa vaaleaa parkettia.


Kuvassa näkyvät ovet ovat siis toisen makuuhuoneen ovet. Tämä on Nellyn huone. Miun huoneen ovi on eteisessä. Molemmat makuuhuoneet ovat kooltaan hyvinkin suuria.  Taloudessa on myös koira, jonka häkki/koppi on olohuoneen nurkassa.

Muumeja, muumeja, muumeja ja muumeja. Muumimukeja, lautasia, lusikoita, kippoja, kappoja ja kulhoja.
Muumiastioiden lisäksi keittiöstämme löytyy muumilamppu, purkkeja ja ties mitä. Muumit ovat pääasiassa ja muumit on just jees.

Muumien lisäksi keittiön hyllystä löytyy komea rivistö Jekkupulloja, pieniä, isoja, isompia ja jättivaltavia. Jääkaapin ovea koristavat monelle tutut jääkaappiroilua -magneetit. On syntynyt sanoja erektiokaljamahakoira sekä penispumppujousisoitinkvartetti. Hahaa, aina yhtä hauskaa illanistujaistouhuilua.

Keittiön yleisilme on aika normaali (muumeja ja jekkuja lukuunottamatta). Keittiön kaapit ovat samaa sävyä kuin asunnon lattia, tasot ovat tumman harmaat ja pöytäkin on perus puun värinen.

 Verhot ovat harmaavalkoiset kuten muumilamppukin. Nykyisin keittiön seinältä löytyy muutama Coka-Cola taulu sekä Jack Daniels taulu.

Keittiöstä löytyy myös arkipäiväistä luksusta nimittäin pieni tiskikone. Helpottaa elämää nimittäin olen mittaani myöten täynnä tiskaamista.
Ainoa miinus, että vesi on asunnossa mittarin mukaan.

Sekä keittiön, että olohuoneen ikkunoista on näkymä Yliopiston kampukselle päin.
Keittiön kaappirivit alta löytyy Pööselin ruokakipot ja kupit.
Keittiöstä eteiseen katsottaesa näkyy myös miun huoneen ovi (omasta huoneestani, eteisestä ja kylppäristä myöhemmin sitten. Ne ovat vielä aivan liiiiian kesken, jotta voisi esitellä).

Jack Daniels teemaan kuuluu toki myös ruokapöydällämme sijaitseva Jack Daniels alusta sekä keittiön hyllystä löytyvät Jack Daniels mukit ja kannu.

Asunto sijaitsee Jyväskylän keskustassa tai tarkalleen Yläkaupungilla, joka ei ole aivan keskustaa. Samalta kadulta tien toiselta puolelta löytyy kaksi baaria Sohwi ja Ylä Ruth. Sohwia voin suositella jokaiselle Jyväskylän matkaajalle, jonka tattia ei väräytä käydä klubeilla heiluttelemassa pyllyä. Lähellä asuntoa sijaitsee myös bar Vakiopaine, jossa voi törmätä mitä mielenkiintoisimpii ihmisiin ja varsinkin kulttuurin ystäviin.
Vuokraa asunnolla on huimat 850euroa, joka on halpa hinta tämän kokoisesta asunnosta kyseisellä alueella ja varsinkin asunnosta, joka on näinkin hyvässä kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)