keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Other girls they gather around him, If I had him I wouldn't let him out

 Tässäpä tyylikästä kuvaa miltä yleensä arkisin näytän, kun laiskottaa. Tasan ripsiväriä tulee nykyään käytettyä laiskottelupäivinä ja noh on helpottanut elämää, etten vihaa omaa meikitöntä naamaani enää niin hitosti.
Ennen en voinut edes mennä lenkille ilman pakkelointia ja nykyään se on jo ihan normaalia olla välillä ''tylsä ja tavallinen''

Kuitenkin joitakin päiviä taaksepäin jaksoin edes yrittää laittautua ja noh olin itse tyytyväinen tuohon kultamustaan meikkiin, koska se teki miun silmistä jotenkin erinäköiset kuin mitä ne on yleensä. Näytin jotenkin yllättävän kohtalokkaalta enkä niinkään ainaiselta tyhjäpäänöönööolensöpömarsu -olennolta.

Seuraava meikki tullaan tekemään uusilla luomiväreillä. Kultamustassa vain kultainen on uusista luomiväreistä ja ah että noi on niiiiiin täydellisiä etten edes osaa hehkuttaa tarpeeksi. Mietin, että voisin testata jotakin sateenkaarimeikkiä, jotta saisin jotakin erikoisempaakin joskus irti itsestäni.

Kuitenkin alta löytyy kuva uudesta peruukistani. Itse rakastuin aivan täysin ja voin sanoa, että tuosta tule uusi arkirakkaani.
2 kommenttia:

  1. Siun lävistykset! :O Kyllästyitkö naaman rautaan kun näyttää harvenneen melkoisesti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh ne oli jo alkujaan tehty vinoon nuo snakebitet, tulee kyllä takaisin tuo toinen puoli sekä ylös kaksi uutta kun vaan ehrin :D

      Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)