perjantai 5. lokakuuta 2012

Huuhaamessut

 Heipä hei!

Olen tässä tämän päivän vapaalla ollut koulusta tai oikeastaan meillä on etäpäivä ja olen hieman aamulla tässä siivoillut. Heräsin kahdeksalta, kun Naski lähti töihin enkä saanut enää unta, joten päätin ottaa ajasta kaiken hyödyn irti. Huone alkaa näyttään ihmiskelpoiselta, tiskikone pyörii ja elämä on muutenkin raiteillaan. Pientä stressiä (tai no pientä ja pientä, kun ei saa öisin edes unta) tosin pukkaa koulun ja ihan perus raha-asioiden takia, mutta kaikesta selvitään. Ei maailma tähän kaadu.
Pistin goottikirppikselle joitakin vanhoja vaatteitani myyntiin ja muutama tulossa lisää, sillä miulla on megalomaaninen kaappien tyhjennys menossa. Ahdistaa tursuilevat ja pursuilevat vaatekaapit ja tahdon eroon kaikesta, mitä en ole puoleen vuoteen käyttänyt. Mielestäni se on kohtuullinen aikaraja vaatteille, asusteille ja kengille. Kaikki siellä puolella liikkuvat niin kannattaa käydä kurkistelemassa Mörrin kansiota, ties mitä löytäisitte.

Ainiin, eilen kävi myös pieni hupsis. Piti värjätä hiuksia kylmemmäksi, mutta väri taittoikin suuresti punaiseen. No ei sentään. Ihan tarkoituksella ja harkittuani tämän siirron tein. Kipitin eilen Hairiumiin tuhlaamaan kirpputoritavaroista saatuja varojani ja kannoin kotiin kaksi pulloa hiusväriä, joista sekoittelin mieleiseni. Aijemmin kirjoittelinkin siitä, että tarvitsen hiusvärin, joka on lämpimän punainen ei siis kylmä, muttei kuitenkaan oranssi. Fantasy Color Gloss tarjosi hyvin punaista ja intensiivistä väriä sekä räikeää oranssinpunaista. Kumpikaan ei miellyttänyt silmääni, joten sekotin vaaleampaan väriin hieman tuota tummempaa sekä toki hoitoainetta (jota pitää muistaa ostaa kaupasta lisää!!! Olen nyt monta päivää jo unohtanut).
Väri ei ole parhaassa mahdollisessa valossa tuona kuvan räpsäisyhetkenä, mutta saahan siitä jotakin selvää. Fantasy Coloreista pakko sanoa, että ovat yksi parhaimmista shokkivärisarjoista. Lähtevät pyyhkimällä kostealla rätillä kaakeleista ja muualta. Eivät tosiaankaan sotke koko kylpyhuonetta kuten Directions tai Stargazer. Ennestään olevasta kokemuksesta myös pakko sanoa, että värit kestävät hiuksissani pidempään kuin monet muut shokkivärit. Hintaahan toki sarjalla on enemmän kuin muilla, mutta mielummin maksan kestävästä väristä hieman enemmän kuin stressaan jatkuvaa sävyttelyä ja värjäystä. Tulee pidemmän päälle halvemmaksi näin. Käytin hiuksiini värejä Fire Red ja Hot Orange.

Viikko on muutenkin sujunut aika normaaleissa merkeissä. Mitään merkittävää ei ole tapahtunut tai oikeastaan mitään kerrottavaa koko viikosta ei sinänsä ole. Mainittakoot nyt vaikka se, että koulussa opettelimme ompelemaan kampauksia ja se on helppoa ja kivaa. Tulee huolettoman näköisiä, mutta kestäviä arki sekä juhlakampauksia. Meillä oli siis IdHAIRin kampauskoulutus tällä viikolla.
Viikonloppuna olen vakavasti harkinnut suuntaavani huuhaamessuille eli kosmisille parapäiville tuijottelemaan taikauskoisia skeptisten lasien läpi. En sinänsä tiedä mitä sieltä haen, mutta Naski tätä ehdotti ja koulussa jotkut meijän luokkalaiset näistä horisi. Onhan se pakko mennä katsomaan, josko sitä vaikka törmäis oikeisiin sekopäihin.
-Mari

ps. unohdin sittenkin ostaa hoitoainetta, jälleen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)