sunnuntai 7. lokakuuta 2012

U.F.O. and other stuff

Käytiin siis kavereiden ja poikaystäväni kanssa tsekkailemassa, että mitä ihmettä ovat Kosmiset Parapäivät (skeptisesti: huuhaamessut). No mitäpä siellä. Aloitetaan ensimmäisestä päivästä eli lauantaista 6.10.2012

Tapahtuma järjestettiin Jyväskylän Aalto-Salissa ja oli siksi ehkä hieman pienikokoinen tapahtuma. Ihmisiä Aalto-Saliin mahtuu 540, mutta paikalle oli tuotu tuolit ja muuta, jolloinka väkeä ei kuitenkaan ollut ihan niin paljoa. Lauantai oli kuitenkin selkeästi suositumpi päivä kuin sunnuntai.

Kuvaa lauantailta (anteeksi ihmiset, kun kasvonne joutuivat kuvaani enkä kaikilta lupaa pyytävyt :( )
Kuitenkin mielestäni lauantain luennot olivat mielenkiintoisia. Pidin erityisesti Kalevi Riikosen luennosta, jossa käsiteltiin hieman ulkoavaruuden olentojen ulkoista olemusta sekä ihmisten sieluja. Itseasiassa Kalevi kutsui alieneita ja ihmisiä avaruusihmisiksi, sillä kaikki asumme planeetalla, joka sijaitsee avaruudessa. Yksinkertaista. Ennen Kalevia esiintyi hieman sekavassa järjestyksessä asioita höpisevä 88vuotias nainen nimeltä Alva Karppinen. Alvasta ei googlettamalla tietoa viimevuosilta löydy, sillä viimeinen juttu hänestä on vuodelta 2010. Rauni-LEena Luukaisen esitelmä oli sitä itseään mitä odottaa saattoi. Puhuttiin ihmisten mielten hallinnasta mikrosiruilla sekä siitä miten valtio tappaa ihmisiä järjestelmällisesti.
Lauantaina en valitettavasti ehtinyt jäämään isoherra Juhanin puhetta kuuntelemaan, mutta sunnuntaina sain kuunnella hienon luennon kyseiseltä henkilöltä.

Sunnuntaina minun ei aluksi pitänyt edes suunnata tapahtumaan, sillä olin ennen lauantain alkamista suhtautunut asioihin skeptisen mieleni takia hyvinkin sulkeutuvasti. Kuitenkin päätin rohkein mielin lähteä matkaan, sillä lauantaina oli ollut hauskaa ja mukavaa. Sunnuntaina keskityttiin Juhan af Grannin dokumetaariseen tuotantoon koskien maailmanloppua ja ufoja jne. Mielenkiintoista katsottavaa, mutta jostakin syystä muistin ala-asteella nähneeni kyseisen trilogian (wtf).
Kuitenkin sunnuntaissa mukavinta oli, että eräs LUKIJANI (saa ilmoittautua tänne ihan vapaasti) tuli juttelemaan miulle. On hassua että meigääkin tunnistetaan, vaikka blogillani on vain muutama hassu seuraaja (kiitos teille kaikille).
Kosmisten parapäivien ohjelma:
Klo 10.00 Ovet avataan yleisölle!
Klo 11.00 – 12.30 Alva Karppinen: Mielikuvitus vai todellisuus – yhteydet avaruus- ja henkimaailmaan.
Klo 13.30 – 15.00 Kalevi Riikonen: Avaruusolennot keskuudessamme – mikä on heidän tehtävänsä.
Klo 15.30 – 17.00 Rauni-Leena Luukanen-Kilde: Mind control, mikrosirut ja suunnitelmat ihmiskunnalle. (sis. kysymys ja vastaus -osion.)
Klo 17.15  alkaen  Yllätysohjelmassa: INTRUDERS (Tunkeutujat) on Juhan af Grannin ohjaaman ja tuottaman, Suomessa julkaisemattoman kansainvälisen sensaatiomaisen UFO tv-sarjan otantoja. Tämän iltainen Grannin esitys on englanninkielinen, ilman tulkkausta.
Sunnuntai 7.10.
Klo 09.00 Ovet avataan yleisölle!
Klo 10.00 – 11.30 Kalevi Riikonen: Kohti Kosmista Kansalaisuutta.
Klo 12.30 – 14.30 Juhan af Grann: Grann avaa henkilökohtaisesti apokalyptisen ”aarrearkun” ja vastailee tilannekohtaisesti esitettyihin kysymyksiin.     
Klo 15.00 – 16.30 Juhan af Grann: Aikaansa edellä olevasta, kansainvälisesti palkitusta, dramatisoidusta TV-elokuvasarjasta valittua filmimateriaalia.
Menossa mukana molempina päivinä: Juhan af Grann, Rauni-Leena Luukanen-Kilde, Kalevi Riikonen sekä Wespa.

Aijoo, kuvaa uusista hiuksistakin. Saa nautiskella. Kuva näpätty nopeasti hississä

4 kommenttia:

 1. Hei, se taisin olla minä, stalkkeri :D
  Olihan se Juhanin leffa aika puuduttavaa katsottavaa, ja ne sen kommentit jätti kyllä aika kylmäksi ainakin meikäläisen. Mitään uutta ei ainakaan minulle tullut joka ikinen salaliittoteoria oli tungettu siihen mukaan. :D Missä ne avaruusoliot oikeen hengaili kun niiden nimmari ois ollu enemmän kuin 15 ekin arvonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mie tykkäsin Juhanista varsinkin kun Naski veti omat showt siellä sitten kun Juhan rakastui poikiin ja poikien paitoihin ja Naski kysykin siltä jotakin. Hauska mies, kun pudotti julkisivun ja alkoi vitsailla. Leffat oli mitä oli, muutama mielenkiintonen asia niistä pärähti ilmoille, mutta muuten aika huhhu matskua :D

   Poista
 2. Juhanin kommentit paska toimittajista sai kyllä repeämään, ei mitenkään positiivisessa mielessä, jotenkin niin täynnä katkeruutta koko mies :D Harmi vaan etten päässyt lauantaina kahtomaan RauniLeenaa.

  -stalkkeri-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RauniLeena oli kyllä niin ihanan pihalla kaikesta ja välillä sai superhyvät naurut sen jutusteluista. Toki Kalevi oli jotenkin mukava ja fiksu mies. Jutteli meille jälkeen päin ja oli oikein hauska ja kohtelias :D
   Juhan on aina omaa luokkaansa katkeruuden kanssa.

   Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)