tiistai 20. marraskuuta 2012

Naked Truth

Selailin tuossa päivemmällä tätä bloggeria ja törmäsin blogissa nimeltä Nainen vailla historiaa tekstiin, jossa puhuttiin Tyyliä Metsästämässä blogissa kirjoitetusta tekstistä, joka käsittelee sitä, että miksi kuvia pitäisi muokata niin pirusti ja miksi oletusarvona pidetään sitä, ettei normaalit naiset saisi pukeutua kuten tahtovat ja tuntevat hyväksi. Aloin itse miettimään asioita ja sitä kuinka huono itsetunto minulla oikeasti on.

Mä oon lihonut lukion jälkeen ihan sikana. Oikeesti. On typerää sanoa tätä täällä ääneen, mutta meitsi on ylipainonen, jos te lukijat ette tienneet. Oon kuitenkin joinakin päivinä hyvin sinut oman kroppani kanssa ja jos joku tulis sanomaan mulle, etten voi käyttää sellasia vaatteita, joissa viihdyn, vaan koska oon läski niin vetäisin tätä ihmistä lättyyn. On typerää sanoa, että jokin asia on fakta, koska ''toi mekko vaan sopii paremmin hoikalle'' sama kun sanois hoikalle, että on fakta ''ettet sä vaan voi käyttää näitä farkkuja, kun sun kokoo ei tehä, koska oot liian laiha''

Olin aikanani ihan saatanan hoikka ja aina oli vaikee löytää vaatteita plus ihmiset kyseli enkö syö mitään, kommentoi koko ajan että ''OHHOH ONPAS MARI LAIHA!" ''IHAN HIRVEEN LAIHA OOT'' ''OOTPAS SÄ HOIKKA JA LAIHA JA SYÖTKÖ SÄ KOSKAAN'' NO VITTU SYÖN! Mä söin ja lihotin itteeni ja tässä tulos. Nyt kuuntelen kommentteja: ''OHHOH ONPAS MARI LIHONUT!" "EIKÖS SUN PITÄS LAIHDUTTAA!" "TEETKÖ SÄ MUUTA KUN SYÖT!" NO VITTU TEEN! Mä käyn lenkillä, pelaan pleikkaria, siivoon, käyn koulussa, shoppailen.. Teen aivan samoja asioita kun aikanaan mä vaan satuin lihomaan ja nyt siitä epäillään kilpirauhasen vajaatoimintaa. Näköjään sillä ei ole väliä onko läski vai laiha, kun aina joku on parempi ihminen arvostelemaan ja kertomaan mitä pitäs tehä. Mun itsetunto on paska, mä myönnän sen. Joinakin päivinä, kuten sanoin, tunnen itseni kauniiksi, mutta suurimmalta osin elämääni mä mietin koko ajan että oon läski ja ruma ja paska ihminen. Kun olin laiha mietin ihan samaa.
En usko, että itsetunto-ongelmat on yksin lihavien tai laihojen ihmisten ongelmia. Musta tuntuu, että ne on nykyään tosi monen naisen SEKÄ miehen ongelmia. Nykymaailmassa vaaditaan niiiiiiiiiiiin paljon ihmisiltä ulkosesti, että sisäisesti että en yhtään ihmettele että ahdistaa. Mutta se mua mietityttää, että millä oikeudella nää ihmiset tulee kritisoimaan toisia ihmisiä? Esim kertomaa juurikin ''toi mekko sopis paremmin treenatulle selälle''
Tiedätkö mihin sä sopisit? Sä sopisit mun nyrkin ja seinän väliin tosi nätisti. Katellaan sitten sitä treenattua selkää ja haukkaa, kun tulee rystystä nekkuun.

Kiitos ja anteeksi, katsokaa mun meikitöntä naamaa

En jaksanut ottaa uutta kuvaa, kun juuri eräs päivä tälläsen tosi ihanan realistisen kuvan postasin. Huomaan, että monet bloggaajat on silti nähny vaivaa poseerauksen, valon jne kanssa. Arvatkaa mitä? Se ei oo teijän luonnollinen meikitön naama. Eikä toikaan mun, koska se riippuu niin katsojan silmästä, että miltä toinen näyttää meikeillä tai ilman.

-Mari

4 kommenttia:

 1. Oikeeta puhetta !
  Ite en oo koskaan ollu mikään riisitikku, enkä haluais ollakaan. Vaikka joidenkin mielestä pitäis olla muuta kuin on. Mutta helvetti soikoon ! Kaikki ovat erilaisia, kaikkien pitääkin olla erilaisia ja se on parasta. PISTE.
  Olen puhunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erilaisuus on oikeesti rikkautta. Mua ei kiinnosta onko ihminen lihava laiha tai vaikka selkäranka mutkalla oikeelle 90astetta, jos ihminen on luonteeltaan mukava ja kiva niin varmasti tulen toimeen. En vaan tajua sitä, että kuittaillaan ja alistutaan ennakkoluuloihin vaan koska joku on punkkari, räppäri, homo, läski, laiha, sopiva.

   Poista
 2. Ihanaa, välillä muutakin kuin sitä lässynlää-roskaa tästä "Naked Truth" aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naked Truth on näköjään muodostunut blogeissa sellaseks ''parannan omaa olooni sanomalla etten ole pinnallinen. Nyt kun kerran näytän meikittömän naamani oon vitun hieno ihminen'' :D

   Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)