lauantai 23. helmikuuta 2013

Goldwell Color Zoom 2013

Moi!

Palaan blogimaailmaan ''hurjan'' tauon jälkeen taskut täynnä positiivisempaa asennetta. En tiedä aiheuttiko positiivisuuden uudelleen selaillut Color Zoom -kuvat vai mikä, mutta jostakin tämä positiivisuus eilisen jälkeen ryöpsähti pintaan. Voi olla Tarullakin asiaan osaa, sillä Tarun kanssa muutaman sanankin vaihtaminen edes internetissä vastaa suurta annosta d-vitamiinia ja aurinkoa. Olen todella kiitollinen, että olen viimevuosina saanut tutustua ihaniin naisiin, kuten Felineen, Taruun ja Liisaan. Olette minulle todella tärkeitä, tietäkää se!

Kuitenkin kun tuon Color Zoomin tässä mainitsin niin kerrotaan hieman hiusjuttuja. Koulussa käytiinkin pikaisesti läpi mm. Elumenin uutta mintunvihreää väriä, joka on itselleni puhdasta rakkautta. Ehkä jossakin kohden kiskaisen sitä hiuksiini raitoina tai muuta, mutta punapäähän se ei nyt oikein sovi tietenkään. Sitten, kun sellaisen pohdinnan aika on niin pistän kyllä kuvia sitten hiuksista!

Goldwell on värisarjana itselleni sellainen, joka jakaa mielipiteeni täysin. Välillä vihaan sarjaa ja välillä rakastan. Goldwellin ominaisuuksiin kuuluu läpikuultavuus, mikä on omasta mielestäni hieman hölmöä. Luonnollisen lopputuloksen saa muutoinkin aikaan kuin tällä tavalla ja varsinkin harmaita värjätessä värisarja ei aina toimi täydellisesti. Punasävyt ovat kirkkaita, sen voin myöntää ja taittoväreinä kevytvärien 10BS ja 10P ovat lyömättömiä, 11 ja 12 sarjan värit ovat oivia tyvikasvun ja luonnonhiuksen vaalentamisessa. Jos siis olet tahtonut eroon keltaisuudesta vaaleassa tukassa, suosittelen näiden testaamista lämpimästi vai pitäisikö sanoa kylmästi. Tummissa sävyissä olen omissa hiuksissani Godwellin suhteen huomannut ongelman. Ne eivät nimittäin pitäydy hiuksessa yhtä hyvin kuin esimerkiksi SIMin tai IDhairin värit. Mustat hiukset omistaneena inhosin tunnetta, kun väri haalistui ruskeaksi kolmessa pesussa (miksi mustista hiuksista puhuminen saa sydämeni väpättämään kuin vastarakastuneena?).

Kuitenkin Goldwell yllättää jälleen. Color Zoom sivuston tämän kevään trendit on kuin revitty päästäni. Kirjaimellisesti. Väreissä ja leikkauksissa mennään tasolle, jonkalaista voisin kuvitella oikeasti tekeväni itselleni tai asiakkailleni.
Arvaattekin varmaan miksi hullaannuin kevään trendeihin, jos olette kyseisellä sivulla piipahtaneet.
''Weeeeelllllll HEEEELLLOOOOOO'' sanon minä tuolle miehelle. Lähinnä hiuksille. Miesten liukuvärjätyt hiukset <3 Hallelujah! Onhan toki mallikin komea en käy kiistämään. Naskin hiuksillehan kävi viimekesänä tämä kämmi auringon kanssa, noh nyt on herran kiehkurat sitten ihan muotia virallisesti.

Ps. Olen teidän ehdotuksiannekin tässä pyöritellyt ja hahmotellut. Tekstiä pukkaa, kun olen päässyt ajatuskarttatasolta toteutusvaiheeseen. Heitelkää lisää ideoita, joista tahdotte kuulla ja lukea. Raotan mieluusti tietopankkiani kaikkien iloksi!

-Mari

2 kommenttia:

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)