tiistai 9. huhtikuuta 2013

I just killed my pony

Moikka!

Ei kuvassa ei oikeasti ole teurastettu My Little Pony. Tapahtui vain viikonloppuna niin, että yksisarvinen heitti verensä mun niskaan ja miten sitten kävikään.
Tein siis kaksi värinpoistoa ja heitin päälle Lilac nimistä sävyä, jotta päästiin eroon ällöpunasista ja keltasista. Vaaleansini/violetti/pinkero tukka on itseasiassa ihan kiva ja rakastuin. Päätin sitten, että tehdään koko päähän sama operaatio. Koulussa tehtiin eilen yksi värinpoisto tuohon pääliosioni hiuksiin.
Lopputulos hivelee silmää. Ihanan keltainen tyvi ja kirkuvan oranssi latva. Eihän tämä yllätyksenä tullut, kun punane tukka on koreillut päässäni yli 6kk ja jatkuvaa värjäilyä, colormaskeilua ja ties mitä. Hyvä lopputulos tuli ensimmäisellä värinpoistolla. Oletin tukkani tipahtavan (vaikka olen viimeksi vaalentanut syksyllä?) ja lopputuloksen olevan ennemminkin ruskeahko ja tummempi. Vielä yksi vaalennuspesu ja tadaa sitten onkin koko pää taas niin hattaraa ja ykssarvisia. Kai tuon sisäisiä tunteitani esille tällä tukalla tai sitten kevät sai mut taas kaipaamaan valkoista tukkaani vuoden takaa. Kumminpa vain niin olen hemmetin tyytyväinen päätökseen. En näytä enää niin saakelinpalvaajalta ja kissanuhraajalta kuin aikaisemmin.
Kun tästä lähdetään vaalentamaan ei lopputulos tottatosiaan voi olla kuin kamala. Vitosen ellei jopa nelosen pohja, punasävyä ja mun hauraat hiukset. Lopputulos oli odotettava. Tämä oma vaalennusprosessi saa olla pieni startti sille, että pääsen vauhtiin tuon vaalennuspostauksen kanssa. Koitan tsempata itseäni tän blogin kanssa parhaani mukaan, mutta mun elämä on ollut hulluttelua tässä nyt hetken ja kirjottamiselle jäänyt tosi vähän aikaa!
Kerrottakoot kuitenkin, että mun tunteet sai vastakaikua miesrintamalla ja kaikki alkaa taas olla pulkassa ja Mari entisellään.

Tää oli todella pikanen kirjotus. Julkaisen illalla kuvaa mitä kävi toisen vaalennuksen ja taiton jälkeen tälle reuhkalle. Oranssi pellehermanni lähtee kohta koululle syömään, jotta päästään tositoimiin. Aurinkoista päivää kaikille takatalvesta huolimati.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)