maanantai 1. huhtikuuta 2013

Jussincornit.jpg

Heippa!

Seuraava kuva kertoo enemmän, kun mikään siitä miten mun tää päivä on sujunu. Harmi, ettei kuvaan taltioitunu tää jäätävä savun määrä, mikä tätä kämppää hallitsee tällä hetkellä.
Kämppis siis päätti vähän tehä mikrocockpornia ja tähän se päättyi. Urpo laittoi pussin ylösalasin mikroon, vaikka siinä lukee isolla ''tämä puoli ylöspäin''. Noh shit happens, sain hyvät naurut kun se alko mököttää. :D

Mulla on hyvä fiilis tänään, vaikka mulla ois monta asiaa sanottavana King Arthur elokuvasta (välttäkää sen kattomista oikeesti, eilinen olis ollu yhtä kidutusta, jos ei olis ollut niin hyvvee seuraa sitä katsoessa). En jassa oikein kirjotella, kun pitää saada tää kämppä tyhjennettyä tästä savusta nyt ja pitänee siivoo toi vaatekaappi taas loppuun, kun oon tällänen pikkutarkka persenaama välillä asioiden suhteen.

Ps. Oon hukannut kamerani jonnekin, joten joudutte nauttimaan perjantaisesta iPhonella näpätystä naamakuvasta nyt. Kyllähän siinä vähän toi meikki erottuu.
Mutta nyt takaisin puuhailujen pariin ja lisää Voltarenia niin perkeleen kipeeseen niskaani (oon aivan liian vanha käymään keikoilla näköjää).

-Savustettu kapakala Mari

Pps. Mulla on otsassa Harry Potter -arpi

2 kommenttia:

  1. Haluun kuulla sanottavat King Arthur leffasta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mun pitää siis avata sanainen arkkuni tästä elokuvasta lähitulevaisuudessa. Onhan se huvittavaa lukea tekstiä, jossa haukun leffan maasta taivaisiin ja takasin :D

      Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)