tiistai 2. huhtikuuta 2013

Two Colors Makes One Life Perfect

Huomentapäivää!

Elämähän on sitä varten, että siihen heittäydytään täysillä. Tänään mun pitäs heittäytyä täysillä tyttöjen maailmaan ja käydä shoppailemassa uusia kledjuja (ei en pidä siitä). Yleensä mun kauppareissut koostuu siitä, että kävelen kauppaan, katselen vaatteita, nappaan muutaman mukaan sovittamatta ja homma on pulkassa jo ennen kun alkokaan. Nyt koitan totuttautua ajatukseen, että vaeltaisin muutaman rytkyn kanssa tänään edes sinne sovituskoppiin asti ja testaisin, että miltähän sitä ihminen voiskaan näyttää uusissa kledjuissa. Kuuntelen Rugeria ja koitan pönkittää egoani, jotten tule itkien ulos  vaatekaupasta ja totea, että oon lihava ja lähde äkkiä kotiin ahmimaan jätskiä ja paskoja telkkusarjoja. No ei sentään. Kyllä mun ego on iso ja kestää kaiken, mutta vaatekaupat aina ahdistaa. En vaan tiedä miksi.

Haaveilen salaa mustien hiusten paluusta ja hymyilen jokaiselle mustavalkokuvalle, jossa tukka näyttää syntisen tummalta. Violettipunainen värini alkaa olla haalistunut ja päästä löytyy pinkkejä, oransseja, punasia, viininpunasia, violetteja ja vaaleita osioita. Tyvikasvua pukkaa ja letti näyttää muutenkin hetki hetkeltä yhä vähemmän parturikampaajan päähän sijoitetulta unelmalta. Ajattelin kuitenkin lähiaikoina toteuttaa sairaan fantasiani uudesta letistä, sillä tää punanen alkaa oikeesti jo ottaa herrrrmooon. Ollu niin kauan samat hiukset tai saman tyyppiset, että tulee tylsistymisoksu. Lähempänä sitä aikaa paljastan tarkempaa infoa tulevasta reuhkastani. Siihen asti olen hyshys tästä inspiksestä.

Nyt kiskon housut jalkaan ja koitan mättää ruokaa naamaan, että saa tänään tehtyäkin jotain, kun on lupailtu hyvää seuraakin shoppailureissulle tänään.
Hyvää viikkoa kaikille. :)

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)