sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Heippa!

Tajusin tässä selaillessani kuvakansioitani koneelta, etten ole luont edes albumia ''toukokuu'' koneelleni. Se kertonee, että olen ollut kiireinen ja hieman ihastunut. Perehtynyt parisuhteeseeni 107% ja ollut onnellinen. Oon ollut jatkuvasti menossa. En ole pysähtynyt miettimään ja nyt on pitkästä aikaa hetki, kun saa olla rauhassa koneella itsekseen, joten ajattelin kirjotella ja puuhastella. Siivoilut odottelis keittiössä (tiskivuori, jota pitkin vois kiipee vaikka taivaaseen ja nappasta Jumalaa pataan.
On tullut katseltua jääkiekkoa teeveestä sikälimikäli se ei edes hirveesti kiinnosta. Venäjä-Suomi peli oli yllätys. Jäätävä sellanen.
Oon myös pubeillut vähän liikaa. En siis ryypännyt vaan lähinnä hengattu paikassa X kavereitten kans melkeen kaikki illat, koska ei jaksa kotona istua.
Käytiin eilen katton teatteria Venekoskella. Suosittelen kaikille. Tänään on vielä mahdollisuus sinne seiskan aikaan eksyä, jos jotakin nappaa rakkausnäytelmät.
Eilen käytiin testaamassa Memphiksen tilalle tullut Revolution niminen rafla. Not bad. Ei ihmeellinen, mutta ei pahaa. Mielummin sitä safkaa söi kun selkäänsä otti. Miinuksena se, että syötiin Revolutionin pubin puolella ja sielläkin oli musiikki niin kovalla, että aivoihin alko sattua se jumputus jossakin välissä. Yleens äviihdyn pubeissa just siitä syystä, että omat ajatukset on mukava kuulla ja samassa pöydässä istuville ei tarvi huutaa. Revolutionin tiloissa pelkkä ajatus hiljaisuudesta oli mahdottomuus.
Sergeikin joutui kuvaan ja internettiin, osottelee veitsellä uhmakkaasti Juhaa. Näin ne viikingit syö burgeria, jossa oli OIKEE härän pihvi välissä. Ei paha yhtään ei.

Nyt lähden metsästämään ruokaa jostakin, koska tänään on kaupat kiinni. Taidan ottaa jalkajousen mukaan ja ampua pari lokkia, jotka Juhan mielestä sanoo: BLOLOLÖLÖLÖLLÖLOÖOLOLÖOÖL

Hyvää maNmojenpäivää kaikille maNmoille <3

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)