torstai 23. toukokuuta 2013

This is Real Evil

(SIMin hiusvärit, joita käytin:8/44+8/34+6%hapete
latva: 7/444+6/443+3% hapete)
Iltaa!

Pidän tovin vapaata siivoilusta ja kirjoitella tänne jotakin asioita.
Edellinen postaukseni koski siis feikkiprofiilia, jonka joku oli näpertänyt Facebookiin miun kuvien kera ja linkkaili sinne sitten Bieberiä miun naamalla (not nice). Kiitos blogin lukijalle, joka miulle tästä kertoi. Olen kiitollinen tarkkaavaisuudesta! :D

Suoristelin tänään hiukset. En edelleenkään oikein tykkää sileästä ja sliipatuista kutreista. Taitaa olla noi lainekiharat enempi mun juttu (plus niissä toi liukuväri näyttää paremmalta. Kuvissa liukuväriä ei oikein ees erota. Latva on siis punasempi ja tummempi).
Onhan noikin toki näpsäkät ja nätit, mutta jotenkin eloisamman näkönen tukka, kun on vähän muotoa ja kutrit ojennuksessa naisellisilla kiharoilla, kun muuten en oikein ole naisellisuuden perikuva. Kuvassa muuten mulla on päällä uus paitani, jonka löysin kirpparilta 2eurolla. Se on tollanen pitkän mallinen ja peittää perseen reilusti. mietin, että kun läskit joskus karisee hieman niin tota voi jopa käyttää mekkona leggareiden kanssa (katselen muuten tässä samalla Dieetit Vaihtoon! -Ohjelmaa. Tykkään tästä ja oon tykännyt pitkään katon uusintojen uusinnatkin. Taidan olla koukuttunut.).

En raaskinut käyttää paljoa rahaa tänään shampooseen Sokoksella käydessäni vaan ostin markettishampoon. Ruokakauppaan päästyäni tartuin kuitekin musiikkilehteen (koska kannessa oli Ghost) ja kannoin kotiini 10euron lehden. Mikä tärkeysjärjestys? Mun elämässä musiikki on se eka juttu ja kaikki muu tulee sen jälkeen. Paitsi Corgit. Ne on aika tasoissa musiikin kanssa.

Ainiin voisin teille väläyttää sitä, että miltä kännykkäni näyttää tällä hetkellä. Se on ihan jäätävän kauhee. Nintendokuori sai kyytiä, kun tilasin eBaysta ihan vaan läpällä euron maksaneet suojakuoret.

Tykkään toisaalta tosta aaaivan kamalan epäkäytännöllisestä suojakuoresta (onhan se rouheen näkönen sinänsä), mutta asia mikä ärsyttää on se, että toi on selkeesti suunniteltu vasureille. Puhelimessa jutustelu oikealla kädellä on haastavaa ja tuntuu, kun pitelis korvalla lattialaatan kokosta möhkälettä. Taidan palata Nintendoon pian takasin. Antaa ton nyt hetken naurattaa mua.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)