sunnuntai 14. heinäkuuta 2013


Heipä hei!

Mulla nyt ei ole paljoa kerrottavaa, mutta ajattelin läväyttää kuvaa hiuksista sekä meikittömästä naamasta.
Oon ollut nyt kokonaan ilman rahaa oikeestaan tän koko kuukauden, koska tässä kuussa jouduin hakemaan rahaa sossusta ja tunnetusti asiat tämän koneiston kanssa ei oikein toimi.
Laitoin mukaan kaikki tarvittavat todistukset, paperit, hakemukset, laskut jne. mutta silti sain lisäselvityspyynnön mm. opintolainan nostosta, vaikka se todistus oli jo toimitettu sossuun. En edes jaksa avautua siitä, että kuinka se homma ei vaan toimi ja tuntuu, että hakemuksia pitkitetään tarkoituksella. Nyt olen sossupummi ja haen sääliä, säälikää mua kun on rankkaa. Noh, enskuussa alkaa duuni, joten onneksi vaan tämän kuun joutuu säätämään kyseisen paikan kanssa.

Eilen siivottiin koko asunto ja mua ärsyttää aina siivota todella paljon, mutta joo totta että siistissä asunnossa on mukavampi oleilla. Vielä pitäis siivota vaatekaappi ja tunkea vanhoja vaatteita myyntiin, koska en niitä enää käytä. Plaah. Rastakuume tuli tänään jostakin btw. Sekä himoitsen edelleen mustia hiuksia ihan liiaksiin. No, jonkakin päivänä suuressa mielenhäiriössä varmaan värjään mustat hiukset taas. Jonakin päivänä, jota koitan pitkittää ja siirtää jatkuvasti (harkita tarkkaan, koska vaalentamaan en enää ryhdy).

-Mari

Ps. Oikeesti kalanruotolettiä ei oo vaikee tehä, vaikka monet niin luulee. Se letitetään kahdella osiolla. tai oikeestaan tosi monella, koska se on kun tekis ranskanlettiä ja osioita otetaan koko ajan lisää. Loppupeleissä osioita on kuitenkin vaan kaks. Kannattaa tesmailla sen tekoa, koska se on hauska lisä kampauksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)