perjantai 2. elokuuta 2013

18 t-shirts

Urakkani vaatekaapin kanssa alkoi tänään kello ties mitä ja päättyi ties mitä. Tuntui, että hukuin vaatekasaan, joka näkyy oheisessa kuvassa. Miten yhdelle ihmiselle voikaan vuosien varrella kertyä jäätäviä määriä rytkyjä. Tässä on siis vain viikattavat vaatteet, en uskaltanut edes avata henkarikaappia.
Jos nyt nätisti tiivistäisi mitä kaikkea tuosta kasasta löytyi niin se olisi tässä:

12 kappaletta housuja, 4 kappaletta shortseja, 5 hametta, 32 t-paitaa, 18 bändipaitaa, 17 mekkoa, 16 pitkähihaista, 7 villapaitaa, 4 villatakkia, 5 hupparia, 6 erilaista kauluspaitojen tai t-paitojen kanssa käytettävää liiviä, 33 toppia.
En edes jaksanut laskea kuinka monet sukkahousut, sukat, alushousut, rintaliivit yms. muuta oheissälää omistan. Asusteista en edes tahdo puhua, sillä omistan oman laskentani mukaan 3jätesäkillistä laukkuja, muovipussillisen vöitä ja henkseleitä, ja 2 jätesäkillistä kenkiä. Tottakai joukossa on myös korkokenkiä, koska ne ovat kauniita, en vain koskaan käytä niitä.
Miau
Tuli myös vaatekaappia penkoessa mieleen, etten varmaan ole koskaan esitellyt ostoksiani tai ainakaan pitkään aikaan. Nyt kuitenkin eBaysta saapui sellaista söpöyttä, että on pakko näyttää.
Maailman parhaimmat sukkahousut. Tuo häntä on molemmissa jaloissa takana ja kissan kasvot edessä.
Kasvot yltävät jopa minun pituisella yli polven, joten aivan täydelliset. Käänsin näillä keskustassa jo eräänä päivänä katseita. Pikkutytöt rakasti ja papat kattoi hämmentyneenä, haha.

Nyt palaan viskikolani pariin. Ilta ilman Sergeitä (ehkä aika paljastaa oikea nimi, koska Sergeitä ärsyttää, kun kutsun häntä Sergeiksi. Jegeksi kaikki siis tätä ''haukkuvat'' ja Andrei on oikea nimi).

Mielenkiintoista viikonloppua luvassa, johon näköjään sisältyy kadunvaltaukseen osallistumista ja lisää rallien vihaamista.
Tässä muuten kuvaa siitä,
 miltä tukka on taas näyttänyt jo tovin
-Mari
Ps. Goottikirppis 2.0 Facebookryhmästä löytyy vaatteita, joista raaskin luopua.

2 kommenttia:

 1. Ihanat sukkahousut! Tahtoo samanlaiset :)
  t: stalkkeri :D

  ps: itselläkin menee hermot ralleihin, kopterit lentää koko päivän kämpän yli ja mihinkään terassille ei mahdu kaljaa juomaan kun kerrankin aurinko paistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rallit on aina mun mielestä ollut yks raivostuttavimpia tapahtumia täällä jkl :S

   Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)