perjantai 30. elokuuta 2013

aaaaa!

Lupasin kirjotella uusista hiuksistani tänne ja noh tässä sitä nyt tulee. Sisällytän postaukseen myös kertomuksen hurjan jännittävästä matkastani postiin tänä aamuna ja tietenkin takaisin sieltä.

Aloitetaan hiuksista. En pitäytynyt kauaa tummissa violeteissa kutreissani ja tahdoin jotakin, josta oma ihana vaalea tyvikasvuni ei rehottais ja pistäisi silmään kuin hammastikku. Ajattelin, että noh violetit hiukset on kivat ja sopii mulle, joten tesmataan vaaleampaa violettia.
Tein itselleni vaalennus pesun 6% hapetteella, johon lisäsin ihan vähän 9%sta ja siihen sitten shampoota ja vähän vettä. vaalennuspesu pääliosan hiuksiin ja 45minuuttia vaalennus päässä istuen. Lopputuloksena kellertävän vaalea. Ei paha. Hiukset ei tippunut viemäriin, mikä on vielä parempi. Suosittelen muuten vaalennuspesua ylipäätään mielummin kuin suoraa värinpoistoa.
Anyway. Tämän kellertävän päälle hieman hopeashampoolla pesua ja sen jälkeen Directionsin hiusväreistä Neon Bluen ja Flamingo Pinkin sekoitusta (hyvin vähän pinkkiä), hoitoainetta joukkoon ja väri päähän. Väristä oli tarkoitus saada mahdollisimman saman sävyinen kuin Directionsin Lilac sävy on ja onnistuin. Lilac nähtiinkin mun päässä tossa keväällä. Miinus puoli tuossa Lilac värissä on sen kestänyys. Maksimissaan 4 hiustenpesua ja kaikki oli jo lattiakaivossa. Nyt tämä oma sekoitehärpellys on pysynyt paremmin hiuksessa ja vähemmän suihkun kaakeleissa.
Kuvassa hiusväri vääristää hieman, luonnossa se on harmaanpi. Tänään pitäisi värjätä hieman tuota alta pilkottavaa pinkkiä piiloon ja on taas täydelliset kutrit. Alka hiukset värjäsin pelkällä Neon Bluen ja hoitoaineen sekoituksella, koska halusin säilyttää osan hiuksistani tummina.

Kävin siis aamulla postissa ja sinne päästyäni huomasin, että nahkatakki oli hieman liian lämmin varustus edelleen. Matkasta selvittyäni nappasin vuoronumeron postin koneesta ja vuoronumerossa luki 224 ja menossa oli asiakasnumero 200. Ajattelin, että ei voi olla totta! Pelkäsin että joudun jonottamaan postissa tuhat vuotta, mutta onneksi monet olivat luovuttaneet jonottamisen suhteen ja sainkin pakettini pian ulos postista ja käppäilin kaupan kautta sen kanssa onnellisena kotiin. Kotona kiiruhdin avaamaan pakettia ja heti sen avattuani totesin, että ostamani kengät ovat puhdasta rakkautta. Sopivat talvikäyttöön maiharimaisen pohjansa takia ja näyttävätkin vielä cooleilta. Ja tottakai kengät olivat myös sopivaa kokoa, heh.
Niittejä, harmaata pehmeetä tekonahkaa ja vetskari sivussa, ettei tarvitse aina narurumbaa käydä läpi näitä käyttäessä. Käy mulle enkä valita. eBaysta siis popot ovat ja voin todeta, että säästin rahaa ja postituskaan ei kauaa kestänyt. Nyt odottelen vielä uutta flanelipaitaani, jonka nappasin samalta myyjältä koska hinta oli sopivan pieni ja koko sopivan suuri.
Nyt pitäis alkaa siivoille tätä kämppää, että Jege ei menetä hermojaan kun kohta saapuu.

Onko kellään lukijalla  muuten vinkkejä hyvistä violeteista hiusväreistä? 

2 kommenttia:

  1. Oon kattonut noita samoja kenkiä ebaysta :) Oliko noi vuoritettu? Itellä on tällä hetkellä talvimaiharit, jotka on vuoritettu pelkästään tosta varresta, en käsitä mitä järkeä siinä on, kun varpaat jäätyy talvella kuitenkin! -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole vuoritettu eli vaatii villasukan jos toisenkin. Sen takia tilasin koon isommat kengät :)

      Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)