tiistai 20. elokuuta 2013

I Spit On Your Grave

Lisää kuvateksti
Tyydyttävää haulikkoa peräsuolessa ja irtileikattu penis saa tämän tytön aina syttymään tai siis elokuvamaailmassa. Brutaalin aito kuvaus hyväksikäytetystä ja raiskastusta naisesta, jolla tapahtumien jälkeen alkaa päässä rapista ja kosto on, ah, niin suloinen. Vai pitäskö sanoa verinen?
Miellyttävää katsottavaa hyvän ohjaus- ja näyttelijätyön johdosta. Viihdytin tällä itseäni yli tunnin, vaikka yleensä elokuvia yksin katsoessani en oikein jaksa keskittyä. Räplään yleensä puhelinta ja touhuan ties mitä. Kuitenkin vastaan tuli kerrankin elokuva, joka istutti minua teeveen edessä ja oli pakko laittaa pauselle ihan vaan vettäkin hakiessa. En halunnut missata sekuntiakaan tästä ehkä yhdestä parhaimmasta elokuvasta, jota olen koskaan nähnyt. Ainakin top30 hujahti ja harvat nykykauhuleffat siis sitä tekevät.

I Spit On Your Grave on ilmestynyt vuonna 2010, mutta lakuperäisteos taitaa olla vuodelta 1978, jos nyt en läpiä päähäni puhu. Muistan, että olen kyseisen pätkän aikanaan katsonut, mutta tajusin sen vasta, kun laitoin tämän uuden version pyörimään. Siinä missä Evil Deadin uusinta oli täyttä piskakripuloksua niin tämä I Spit On Your Grave oli puhdasta kultaa. Tykkään vanhoista kauhuleffoista ja usein niiden uusintaversiot lähinnä aiheuttaa itsessäni suurta murhahimoa, mutta kyseinen tekele ei sitä tehnyt. Jätti lähinnä iloisen mielen ja puutuneen pyllyn (siis muillekin kuin raiskatulle tytölle ja haulikkoa pyllyyn saaneelle poliisille).
Suosittelen lämpimästi (VERISESTI) katsomaan kyseisen elokuvan ja myös alkuperäisteoksen. Nautinnollisia kosto(retkiä)hetkiä.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)