torstai 29. elokuuta 2013

Silver Shampoo

Monet vaaleaveriköt varmasti tietävät sen tunteen, kun hiuksista alkaa pukkaamaan kusen... anteeksi kullan keltaista sävyä ja paniikki alkaa iskeä. MUTTA EI HÄTÄÄ! Tämän tekstin pointtina on kertoa, että mihin purkkiin kannattaa tarttua ja mihin ei. Kyse on nimittäin hopeashampoista. Lähdetään liikkeelle siitä, että en ole testannut kaikkia maailman tököttejä ja mikä toisella voi toimia voi toisesta olla täysi susi. Tämä seuraava ryhmittymä onkin siis vain minun mielipiteeni kyseisistä tuotteista. Edetään seuraavaan osioon eli esittelyihin.
Lähdetään liikkeelle huonoimmista vaaleille hiuksille tarkoitetuista sävyttävistä tuotteista, joihin olen joutunut tutustumaan.

1. Inhokkini on Four Reasons Silver Shampoo. Tuote, joka ei tee mitään muuta kuin kuivattaa hiuksia ja kylmästä sävystä ei ole tietoakaan. Toimii pidennyksiin, ei omaan hiukseen. Tätähän saa joka prismasta ja Sokkarilta jne. itse en pidä tästä tuotteesta. Suoraa puppua sanon minä!
Miinusta myös siitä, ettei tää vaahtoa mihinkään ja tätä saa läträtä puoli purkkia tukkaan, että tuntuu että on edes pessyt hiukset. Tsiisus.

2. Samaa sarjaa Siver Mist niminen tuote. Lähinnä silikoneja sisältävää töhnää, jonka pitäisi taittaa keltaisuutta, muttei tee mitään. En ehkä ymmärrä tuotteen pointtia, mutta silverin kanssa tällä ei ole muuta tekemistä kuin nimi.

3.  Sevenin Silver shot. Ok, tää toimii joidenkin hiuksiin ja pidennyksiin todella hyvin, mutta omalle platinalle tuote ei tehnyt mitään. Ei niin mitään. Tuoksu tosin on ok, mutta en siitä pelkästään alkaisi maksamaan tämän suhteellisen suolaista hintaa verrattuna laatuun. Varsinkin, kun meille pa-ka opiskeilijoille tätä hehkutettiin aikanaan ''runsas pigmenttiseksi''. PUPPUA sanon minä.

4. Color Mask Silver. En ees osaa sanoin kuvailla tän tuotteen turhuutta. Tuoksuu hyvältä, hiukset tuntuu tän jälkeen miellyttävältä, mutta pigmentti on tässä lähinnä sivulauseessa mainittu hauska nimi.

Parhaimmistoon...

1.  Ehdottomasti parasta tököttiä on Fudgen hopeashampoo. En osaa edes kuvailla sanoin tai kuvin kuinka hyvältä se tuoksuu saatika kuinka täydellinen sen koostumus on. Toi yksi tuubi riittää todella pitkäks aikaa, koska toi vaahtoo hyvin, se on erittäin pigmenttipitosta ja sen koostumus on jotenkin enemmän vaahtomainen ylipäätään kun muiden.

2. Keunen hopeashampoo on ollut itellä kerran käytössä. Toimii hyvin, mutta hinta on aika suolanen plus ton löytäminen on aika kiven alla.

3. Lorealin hopeashampoo on mulla tällä hetkellä käytössä, enkä voi ainakaan vielä valittaa. Ei ole tullut esiin keltasuutta tai muita ikävyyksiä.


Loppuun toki voin vielä mainita, että kätevä tapa taittaa keltasuutta on vaaleenvioletti suoraväri kuten Directions Lilac sekä tietysti hopeiset suoravärit. Niiden kans kannattaa olla varovainen jos ei halua tällästä hattaratukkaa kun mulla, haha. Ite oon aikanaan käyttänyt myös Coldwellin vaahtoväriä 10v ja 10bs ja ne on todella hyvä vaihtoehto hopeashampoon rinnalle tai tilalle. Suosittelen käyttään sitä esim. föönauksen alla mielummin kun huuhteleen sen pois hiuksista.

Toivottavasti tästä yösopertelusta on jollekin apua, nyt taidan ryömiä nukkumaan. Yksin. Pitkästä aikaa. Hyrrrrr... :(

-Mari

6 kommenttia:

 1. Kiitos tästä postauksesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mittään! Toivottavasti on hyödyllinen :)

   Poista
  2. Oih, olisipa tää sun postaus tullut viikko sitten :D Mä menin ja ostin tuon Four Reasons Silver Shampoon ja oon nyt käyttänyt sitä kaksi kertaa...ja tuo tuote on kyllä järkyttävän suuri pettymys!
   Juuri niin kuin sanoit, se ei vaahto juuri ollenkaan, joten sitä joutuu pläästimään päähän puoli pulloa kerralla...Ja pesun jälkeen hiukset tuntuvat edelleen likaisilta...yök! En suosittele myöskään kenellekkään!

   Poista
  3. Jep! Meillä oli sitä koulusssa käytössä aspissa (asiakaspalvelussa) ja joka kerta sitä käyttäessä mietin, että mikä hiton järki tässä tökötissä on kun tää ei taita mitään mihinkään suuntaan. Se tuoksuu myös hassulta mun mielestä. Tosin oon niin rakastunu tohon Fudgen tuoksuun, ettei sitä tuu koskaan voittaan mikään :D

   Poista
  4. Joo, totta! Hajukin on hassu aikaisempiin silver shampoihin verraatuna... Muistatko yhtään kuinka paljon Fudge maksoi? Oliko se ihan hurjan kallis :D?

   Poista
  5. Maksoin omasta fudgestani muistaakseni 19e kun hain sen Hairlekiinista, mutta netistä varmaan löytää halvemmalla. On kyllä joka pennin arvonen :D (plus se tuoksuu toffeelta, omnom)

   Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)