torstai 19. syyskuuta 2013

3 asiaa, jotka vituttaa

Ajattelin avata sanaisen arkkuni asioista, jotka ottaa hattuun, kuuppaan, vituttaa, ketuttaa, ärsyttää, suututtaa jne. ja asiat koskevat siis blogeja. Ympäröivästä maailmasta löytäisin 3miljoonaa asiaa, jotka vituttaa, joten päätin rajata aihealuetta.

Lähdetään liikkeelle kolmannesta inhokistani ja lopulta paljastan sen ainaista raivoa aiheuttavan persenaama-asian, jota tänne tulitte etsimään!


3. Helvetin pitkät inspiraatiopostaukset, jotka sisältävät kesimäärin 25 kuvaa artistista, hiuksista, vaatteista jne. ja kuvia ei ole perusteltu mitenkään tai postauksessa ei ole sanaakaan viitaten kuviin. Miksi ne vaikuttavat kirjoittajaan? Mikä niissä inspiroi? Miksi niitä kuvia PITÄÄ OLLA NIIN SAATANAN MONTA, ETTÄ MENEE HERMOT LUKIESSA tuijottaessa?

2. Suttuiset meikit, joista tehään tutorial. Mäkin voi hieroo naamaani lähimpään väripalettiin ja sen jälkeen tehä tutorialin. En vaan tajua. Sori.

1. SUOMI! Siis kielenä. MIKÄ SAATANAN VAIKEUS SIINÄ ON, ETTEI SANOJA OSATA TAIVUTTAA OIKEIN? Miten vaikeeta on käyttää pisteitä, pilkkuja tai muita välimerkkejä? Miten vaikeaa on alottaa lause isolla alkukirjaimella? Myönnän, itsellänikin tulee virheitä, mutta pyrin oikolukiessa bongaamaan ne ja koitan päästä lopputulokseen, joka olisi mieluista luettavaa muille ihmisille. Kaamea esimerkki vammaisesta kirjoittamisesta, joka valtaa internettiä:
'Tänään niinkun menin kauppaan ja sit mun kissa okseni ja sit mun iskä tuli kotiin ja sit mentii sinne ja tänne ja sit MARILLA HAJOS NAAMA JA SE PASKANSI NÄPPÄIMISTÖLLE JA SIT NIINKUN KAIKKI GALAKSIT SIT RÄJÄHTI JA PASKAA SATO TAIVAALTA''
Miten vaikeeta se on, että ei alota lausetta aina niinku, ja sit, sitkun jne. Noi sanat saa mulla aikaan saman raivon, kun kaikki yläasteelaisten vatipäiden kirjoittamat kauhuromantiikkatarinat, jotka alkaa aina lauseella: ''Oli synkkä ja myrskyistä yö'' ja päättyvät lauseeseen: ''Sitten heräsin ja kaikki oli ollutkin unta.''
Ymmärrän lukihäiriöisten virheet, mutta nekään ei oo niin raivostuttavaa luokkaa, kun kirjottaa päin helvetin vittua vaan ''koska evvk''


Seuraavan postauksen lupaan sit niinkun ja olla sellanen tosi pirteehkö ja ihana ja sit niinkun kerron teille kaikkee kivaista ja ihanaa, jota mulle tapahtuilee pitkin päiväisiä, kun PÄIVITTELEN tätä bloggistani niinkun. Saattaisinkoihansin duunistella tänne sellaisestani niinkun tekstistäi että mitäköhän vaatteisiakin käytän useimmitenkin.

-Mari

2 kommenttia:

 1. Hahaa! Oon kyllä niin samaa mieltä tuosta ykköskohdasta. Aina välillä tulee tuijotettua monitoria huuli pyöreänä pötköön kirjotettujen pökkelökielelisten tekstien äärellä. Jestas sentään!

  Jostain syystä kakkoskohta kolahti. En aina jymmärrä miksi miunkin meikeistä pyydetään tutoriaaleja kun ne tuntuvat juurikin tollasilta suttauksilta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sorrun itsekin tekeen puolihuolimattomista meikeistä tutoja, mutta hupsista tosiaan. :D

   Ja kyllä, pahinta on se, että ihmisiä ei edes nykyään kiinnosta koittaa kirjottaa oikein.

   Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)