keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Captain Teemo, On Duty!

Olen tässä ollut nyt taas menossa viikon ja ajattelin istahtaa kirjottelemaan, kun on hetki aikaa olla rauhassa ja keskittyä jälleen. Viime viikon vietin siis poikaystäväni luona Lahdessa ja tapasin samalla reissulla sitten  todella pitkäaikaista kaveriani Penaa. Ollaan oltu samassa tarhassa jo tenavina ja edelleen pidetään satunnaisesti yhteyttä. Käytiin katsastamassa Sergein ja Penan kanssa Lahden kuuluisaa ja villiä yöelämää. Mitään nyrkkitappelua tai muuta ei saatu aikaan, mutta hyvin siltikin viihdyttiin (haha). Istuttin jossakin Dublin Irish Pubissa alkuilta, kunnes alkoi joku ''kakkosentuopit'' tms. ja vaihdettiin paikkaa ihmispaljouden (ja karaoken) takia. Suunnattiin Public Corneriin, jossa bongasin Iron Maiden Trooper olutta, johon olen aikaisemmin jo ihastunut, mutta hinta on mielestäni liian suolainen ollakseen ''ihan ok'' olut.
Anyway. Viikko sujui mukavasti Sergein yksiössä hengaillessa ja ehkä Suomen Chicagossa vietetty aika sai mieleni kääntymään siihen suuntaan, että laitoin tänään AMK haussa LAMK:n ensimmäiseksi vaihtoehdokseni. En toki hauissa JAMK:a unohtanut ja sinnekin puskin sitten muutamalle alalle hakemusta. Pääsykokeet häämöttää 1.11.2013 ja kaippa se on pakko alkaa kertaan matematiikkaa tässä pikkuhiljaa. 

Maanantaina Pöö otti vähän lepiä ja tais höllii
Olen täällä kotosalla flunssassa ja siivoillut pikkujuttuja, kuten tyhjiä shampoopurkkeja roskiin, vähän keittiöö puunaillut, järjestellyt omaa huonettani jne. En ole ehtinyt edes purkaa kaikkia tavaroita Lahti-Hämeenlinnareissun jäljiltä ja tekemistä olisi vaikka pienelle kylälle. Ainut mikä tekeminen tällä hetkellä kiinnostaa on löllytellä kämppiksen koiraa, joka pönöttää tossa vieressä typerä ilme naamallaan. Tosiaan käytiin Hämeenlinnassa viikonloppuna Sergulin kanssa ja Aulangon joutsenet kävi päälle. Ei meinattu päästä ulos autosta kun ne näykki ja sähisi (joutsenet on ehkä pelottavimpia ikinä, ne pitää ihme käärmeääntä! ._.).

Ainiin, kaikki on varmaan kuullut kappaleen ''What does the Fox say?'' No mulla on teille hauskempaa kuunneltavaa asian tiimoilta: KlikutiklikKliklik

3 kommenttia:

 1. Joku muukin törmännyt mahti biisiin! ;>
  http://anniinaisesi.blogspot.fi/2013/09/what-does-teemo-say.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa! sulta tän itseasiassa bongasin, myönnettäkööt :D

   Poista
  2. Hyvä vaan jos joku muukin tykkää. :D En kyllästy tohon ikinä.

   Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)