torstai 12. syyskuuta 2013

Neon Blue turns to Green

Huomasin aamukahvilla partsilla, että saattaapi olla syksy tuloillaan, kun pihapuut näyttää tuollaiselta punakellertäviltä. No uudet hiukset sopii tähän syksyyn. Violetti haalistui syväpuhdistavalla pestessä VIHREIKSI. Kamaliksi metsänvihreiksi ja ajattelin, että nyt on sopiva viesti, ettei enää shokkivärejä tähän päähän. Olen edelleenkin varma siitä, että Jege oli manannut jotain hiusjumalia, että joutuisin värjäämään pääni punaiseksi ja tadaa niinhän siinä kävi. Vaalentamaan en jaksanut alkaa, sillä en tahdo tappaa hiuksiani ja päätinkin, että no mennään sitten luonnollisen punertavaan sävyyn, jota oon harkinnut jo pidempään. Vihreän vastavärihän on siis punainen ja tässä tapauksessa ainut ratkaisu ongelmaan.
Ajattelin, että testataan nyt ensin colormaskin ja suoravärin sekoituksella, että saako tästä niin punaista aikaan ja ei tepsinyt.
SIMin kestoväriä Medium Red päähän ja lopputulos oli taattua ruskaa. Ei paskaa. Tykkään taas luonnollisista hiuksistani, mutta katsotaan pukkaako vihreä esiin tämän värin haalistuessa. Aamulla päätin näpä kuvaa kutreistani ja ne on nyt tuollaiset erittäin syksyyn sopivat. Loppusuunnitelmana on aina värjätä tyveä hieman vaaleammalla kuparin sävyllä, joka tuolla aivan tyvessä nyt helottaakin. En ole pettynyt, vaikka violetti oli puhdasta rakkautta.
Menee nää hiukset näinkin ja kelepaa sitten ukollekin. :)

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)