lauantai 9. marraskuuta 2013

hooded executioner

Heippa!

Viikonloppu on taas startannut ja ajattelin avautumisen sijasta (vaikka sitäkin riittäisi kirjoteltavaksi mielin määrin) ajattelin kirjottaa eilisen ja tän päivän tuunausoperaatioista ja toistaseksi joudutte ''nauttimaan'' kuralaatuisista puhelininstagramkuvista.
Lähetään liikkeelle tuosta ihan ekasta kuvasta, jossa nyt toin vaan esille sen, että yhyy ei meikkiä ja pidennykset teki paluun.

Toinen kuva onkin sitten sisällöltään jo hieman järkevämpi. Ompelin nimittäin KILLSTARin Goat of Mendes mekkoon hupun vanhasta lörähtäneestä H&M:n topista. Ajattelin, että huppu tähän viritelmään olisi mukava ja jos sitten se näyttäisikin supertyhmältä, voin aina ratkoa sen irti sen suurempia damageja mekolle aiheuttamatta. Leikkasin H&M:n topista hihat jne pois ja alareunastasai näppärästi askarreltua ison hieman kolmiomaisen hupun, joka päässä tänään kuljin keskustassa ja ihmiset katto, että mitäs vittua. Anyway. Homma oli superyksinkertanen enkä jaksa siitä selitellä sen enempää.

Tuohon viimeiseen kuvaan kuluukin tovi, että saan jonkin järkevän selityksen sille.
Mulla oli jäänyt teinivuosien ''Gestapo'' nahkatakki nurkkiin pyörimään ja oon jo muutaman vuoden miettinyt, että mitähän siitä sais aikaan. Eilen tartuin tuumasta toimeen ja leikkelin siitä helman irti (takki yltää nyt lantiolle) ja päätin tehdä siitä helmalörpäkkeestä hupun takkiin. Suoritin tän ompelemisen kokonaan käsin, sillä kaksin tai kolminkertasta nahkaa en uskalla tunkea tohon ompelukoneeseeni (kone varmaan syttyis tuleen ja hyppäis iteksee partsilta). Leikkelin helmasta hupun kaavan mallisen osion ja ompelin puhun nätisti kiinni takkiin niin, että sauma jää peittoon takin kauluksen alle. Tää takki tulee oleen täydellinen räntäsadepaskakeleillä ja miksei lumisateessakin. Plus jos hupun kiskoo kokonaan naamalle, mun ei tarvii katella muita ihmisiä tai niiden mun naamaa (haha). Takin helma kaipaa vielä loppusilauksen ja takin selkä jotakin hassunhauskaa patchia mutta muuten se on oikeen kelpo ja valmis pian. Tykkään ite ihan suuresti tosta :)
Tykkään muutenkin tuunailla vaatteita ite, jotta niistä saa hieman persoonallisemman näkösiä ja muutenkin ompeleminen jne. on aina ollut lähellä sydäntä, koska kotona äiti tai sisko ompeli aina jotain. 

Nyt kuitenkin hyvää viikonloppua kaikille! Mie syvennyn tv:n ''ihmeelliseen'' maailmaan.

-Mari

2 kommenttia:

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)