torstai 19. joulukuuta 2013

If you have Ghost(s) or you just miss Mothernorth

Heippa!
En ole kirjoitellutkaan hetkeen mitään järkevämpää. Mun loma joulun odotus on sujunut lähinnä pleikkariykköstä mätkiessä (oh bomberman i missed you <3) ja Tampereella roikkuessa muutamaankin otteeseen. Mä oon ollut todella pettynyt tähän säähän: Ensin tulee lunta niin saakutisti, että ehdin jo innostua lumiukkoilusta ja muusta ja kun pääsen maille, jossa sais rauhassa temmeltää lumessa, se kaikki valkonen mössö onkin poissa.
Mutta palataan säästä höpöttelystä taas siihen itseensä. Tosiaan käytiin Tampereella katsastamassa Ghostin keikka Pakkahuoneella ja oli ihan saaaaaaaatanan hyvä meno! Kirjaimellisesti siis (höhö).
En hirveesti räpsi kuvia keikoilla, koska keskityn epämääräseen lauluksikin kutsuttuun huuteluun ja tanssia muistuttavaan pogoiluun. Ghostista kuvasin vähän videoo ja näppäsin muutaman kuvan ihastuttavalla hipsterluurillani. Keikkapaikkana tykkäsin Pakkahuoneesta ihan sikana, koska anniskelualue ja normipuoli on jaettu tasan keskeltä lavan edustaa kahtia (Lutakolle noottia, että ois kiva sieltä baarin puoleltakin jottain nähdä muutakin kun tolppa tai vahvarit!).
Ghost veti monta hyvää biisiä, joita odotinkin, mutta vähän petyin kun en kuullut ekalta levyltä montaakaan biisiä ja Elizabethin olisin tahtonut niin kovasti kuulla! Ikähaarukka keikalla oli kaikkea 14:sta aina sinne kuudenkympin kieppeille.

Viikon päästä Ghostista olikin luvassa Satyricon. Tällä kertaa keikkapaikkana Klubi, joka sijaitsee siis Pakkahuoneen vieressä. Paikassa oli todella surkea ilmanvaihto ja meinasin pyörtyä muutamaan otteeseen, kun nestehukka alkoi eturivissä vähän painaan kovimmankin moshaajan päälle. Mutta keikka oli tosi miellyttävä. Uutta Satyriconin levyä en oo paljoa kuunnellut ja vähän petyin, että bändi veti monta uutta biisiä putkeen ja sitten taas vanhoja lopuksi (ja alussakin tulin muutama). Pitti Klubilla saatiin aikaiseksi ja mä sain kenkäni täyteen kaljaa ja joku päätti myös laatata siihen eturiviin... Järkkäreille positiivista palautetta nopeesta toiminnasta heti kun jotakin outoa huomattiin!
Törmäsin muuten keikalla myös tuttuun tyttöön! Katoin pitkään, että onpas tutun näkönen kun lämppärin aikana siinä vieretysten seisoskeltiin ja lopulta uskaltauduin moikkaamaankin! Harmittaa vaan, kun keikoilla ei hirveesti kuule jutella yhtään mitään.
Ps. Nää keikat on ihan normaalia parisuhdeaikaa mulle ja Jegelle. Ite tykkään ainakin mielummin käyttää rahat tälläsiin menoihin, kun raflassa syömiseen pariskuntana yms. Ruokaa voi tehä himassakin, mutta harvemmin hyviä bändejä saa himaansa soittaan livemusaa! :D

Nyt alan vähän siivoileen omaa huonettani täällä Hämeenlinnassa. Pääsin tänään pois Tampereelta ja minimaalikaaos on taas vallannut mun elintilan. Palaillaan pian.

-Mari


PPS. TAMPEREEN LIIKENNESÄÄNNÖISSÄ EI OO MITÄÄN LOGIIKKAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)