sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Hiukset #1

Heippa!

On taas vierähtänyt sopiva tovi siitä, kun viimeksi kirjoittelin ja mikä olisikaan parempi tapa viettää sunnuntaiaamua, kun höpöttelemällä tänne asiaa, jota oon miettinyt pidempään. Haluaisin tehdä jonkinlaisen muutoksen hiuksiini, mutta en tiedä mitä. Alkaa kyllästyttään olla punapää, mutta toisaalta tykkään tästä väristä. Ylläpito on kaikissa väreissä yhtä hankalaa, mutta alkaa ärsyttään ainanen colormaskeilla läträäminen ja muutaman pesun jälkeinen pää muistuttaa syksyistä heinäpeltoa kaikkine rusehtavan oransseine vivahteineen. En edes tahdo kuvitella (tai muistella omia kokemuksia) shokkipunasia hiuksia ja niiden sietämätöntä vittusaatanaa. Jotakin kuitenkin tälle reuhkalleni tahtoisin tehdä, koska alkaa vaan kyllästyttään. Harkitsen jopa vakavasti, että annan oman värin kasvaa takasin tai ainakin yritän. Oma väri on vaan niin vaalee, että jo puolen sentin tyvikasvu aiheuttaa suuren raivon, koska hiuksia laittaessa huomaa kohtia: ''Näytän siltä kun kaljuuntuisin'' Pitää pohtia, että mtien hermot kestäis sen tyvikasvuajan. Välillä toivon, että mulla ois luonnostaan tummat hiukset niin toi tyvikään ei näyttäis niin dorkalta aina , heh.

Kyllä mä pidän tästä väristä ja näyttää itseasiassa ihan kivalta tässä mun keskipitkässä fledassakin, mutta jotenkin kaipaan muutosta. Siks kysynkin teiltä, että onko ehdotuksia mitä tehdä?
Haluisin säilyttää jonkin punasävyisyyden hiuksissa, mutta jotain muutosta tähän nyt kaivattaisiin. Heitelkää ehdotuksia, jos tulee mieleen jotakin! Ja toki niitä överijuttujakin saa ehdottaa, koska onhan mulla nähty jo ties mitä (sinistä, violettia, vihreetä, mustaa, lilaa, pinkkiä....)
Loppuun vielä kuva kesätukka mallia 2013, oli vähän överisöpö.

2 kommenttia:

  1. Jos haluat saada kasvatettua myös omaa väriä takas niin helpoitenhan se kävis kun valitsis sellasen värin joka on mahdollisimman lähellä omaa väriä, sit juurikasvusta ei ainakaan tarttis murehtia. Saahan sinne sekaan myös jotain muuta väriä halutessaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on vaan se, etten tahtois tehä minkäänsortin värinpoistoo :/

      Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)