lauantai 11. tammikuuta 2014

Kynnet #1 ja nopeet kuulumiset

Lupaamani kynnet:
Kuvasta näkyykin, että mitäs hittoa niihin on tuon perus Seppälän glitterlakan lisäksi käytetty. Jouduin tässä leikkeleen kynsiäni lyhyemmäksi, koska sain kaverilta uuden kitaran synttärilahjaksi ja taas kelpaa rämpytellä.

Ajattelin nyt alkaa nimeämään näitä postauksia jotenkin sopivasti ja aloitetaan nyt tästä etiäpäin siis kynsipostsaukset nimikkeellä ''kynnet #1'' ja meikkipostaukset luonnollisesti kulkee nimikkeellä ''Meikki #sitäjatätä'' helpompi sitten ihmistenkin pysytellä vähän perässä, että missäs sitä mennään.

Sisällytän tähän myös nopean tiivistelmän koulusta ja mites siellä eka viikko nyt sitten meni. Eli orientaatioviikko (tai mikälie) sujui suhteellisen lepposasti. Ekana päivänä jännitin niin, että kädet tärisi ja mahaan sattu. Jännitän uusia tilanteita aina ihan mielettömästi ja se ärsyttää toooooooodella paljon. Jännityksestä en vaan ole millään päässyt eroon, mutta ensimmäisen päivän jälkeen kaikki alko rullaan jo kohtuudella. Kaksissa ryhmäytymisissä (eli ottamassa kaljoo) oon jo ehtinyt käymään ja porukka vaikuttaa oikeen fiksulta ja mukavalta. Maanantaina alkaa sitten se ihan oikea opiskelu ja kerrataan sitten vähän, että miltäs tää Logistiikka nyt sitten tuntuukaan. Itellä lähinnä innostus päällä, kun viimein opiskelee jotain ihan oikeeta ihan oikeitten aikuisten kanssa ihan oikeessa korkeekoulussa. Amisajat takana ja insinöörin tutkinto edessä!
Pahoittelen myös tätä postaustaukoa, koska on tosiaan ollut kiirettä ja väsyttää jatkuvasti, mutta kyllä tämä blogi täältä taas heräilee, kun pääsee kiinni normaaliin arkeen!
Hyvää alkanutta vuotta nyt sitten kaikille teille!
-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)