lauantai 15. helmikuuta 2014

Las Palmas

On taas vierähtänyt tovi siitä, että olisin istahtanut tähän koneelle ja tuijottanut bloggerin tekstikenttää pohtien, että mistä oikein kirjoittaisin. Tässä on lyhyen ajan sisään tapahtunut paljon ikäviä asioita niin ystäville kuin itsellenikin ja kaikki energia on mennyt näiden ajatusten pyörittelyyn. Jonkinlainen masennuskausikin pukkasi päälle tähän kukkuraksi ja kaikki tuntui toivottomalta yritykseltä rämpiä läpi harmaan kevättalven.
Tänään kuitenkin olen ollut taas normaali itseni. Tehnyt normaaleja asioita, jotka pitävät minut iloisena. Viettänyt aikaa Jegen kanssa sekä syönyt, kattonut sarjoja ja vaan löllynyt, kuten oikeana laiskuuslauantaina kuuluukin. Eilen tosiaan vietettiin ystävänpäivää. Itsehän en kyseistä juhlaa juhli enkä odota mieheltä tai ystäviltä mitään typeriä eleitä tai lahjoja. Typerä koko juhla. Jenkkilän kaupallinen humputus!
Tästä ystävänpäivävastaisuudesta johtuu sekin, että eilen siivottiin koko kämppä Jegen kanssa ja syötiin oikeen ruokaa palmun alla.
Tuossa viikko sitten suttasin hiuksiini mustaa väriä ja olen ollut tyytyväinen päätökseeni. Nyt hiusten tyvi on musta ja ajatus  koko pään suttaamisesta tällä saatanallisella värillä on selätetty. Koitin myös pitkästä aikaa olla hieman ihmisemmän näköinen ja räpsin muutamia kuvia. Multa on jonnekin hävinnyt tästä ruhosta neljä kiloa ja oon lähinnä hämmästynyt, että mihin ne on paennut, sillä mitään sen eteen en ole tehnyt, heh.

Kuvan laatu on jotain ihan kamalaa, mutta saa jotain selkoa, että miltä tää mun reuhka nyt näyttää. oon ollut muuten ilman pidennyksiä nyt jo yli kuukauden ja tukka loistaa terveyttään. En ehkä tarvii niitä enää, koska alkaa tällä olla jo ihan sopivasti mittaakin.
Nyt meen vahtiin perunoita, jotka hyppii kattilassa.
Palaillaan taas.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä Oo las palmas, oo las palmas -renkutuksesta joka iski välittömästi kun avasin tän postauksen :D Sun tukka on kyl ihan tosi kivan värinen. Tommonen kylmän punanen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylmällä akalla on kylmä tukka (höhö).

      Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)