maanantai 10. maaliskuuta 2014

Beholding The Daughters Of Firmament

Mun piti kirjottaa tänne jo tossa noin tunti sitten, mutta jäin koukuttuneesti näppäämään hiirellä näyttöä törmättyäni erääseen pelimaailman varmasti syvällisimpään ja juonenkäänteellisimpään peliin. Kaikkine äänitehosteineen ja upeuksineen vallan mainio kokonaisuus. Not. Koitin vaan vältellä tätä kirjoittamista, sillä jostakin syystä mun aivot on ollut täyttä velliä viimeset viikot (kuukaudet jopa sanoisin). Stressi on päässyt niin pahaksi, että hyvä kun muistan omaa nimeeni saati missä asun. Hetkeen tämä stressi ei ole helpottamassa, sillä olisi vaikka mitä tehtävää ja tuntuu, ettei mikään asia etene mihinkään suuntaan. Pitäisi keksiä kesätyö, asunto ja ties mitä muuta. Koko lomakin meni ohi ihan hujauksessa ja olo on jotenkin rättiväsynyt, jopa väsyneempi kuin ennen tuota epäopiskeluviikkoa.

Kuitenkin hieman iloisempiin aiheisiin.
Tässä muutama postaus taakse päin kirjoittelin siitä, että oma tyvi tulee esiin niin helposti, että meinasi hermot mennä jo punaiseen tukkaan. NOH! Siinä välissä ehdin hujauttaa tyvikasvun jo mustaksikin, mutta kun tuli taas se kamala olo, että ei herran jestas miltä tää pää näyttää jo puolensentin tyvikasvulla, oli pakko tehdä jotakin. Tuumasta siis toimeen. Päähän vaalennuspesu 6%hapetetta, vettä, shampoota ja vaalennusjauhetta sekasin, koko höttö päähän ja tadaa tässä sitä ollaan! Tuttu ja turvallinen oranssi kuontalo ei petä vieläkään.
Aivan shokkioransssihan tämä ei ole, sillä vaalennuspesun jälkeen oli odotettavissa, ettei pohjaväri ole täysin tasainen. Toisaalta olen tyytyväinen vahinkoliukuväriin ja siihen, että koko kuontalo on suhteellisen luonnollisen värinen. Päältä kirkkaampi ja latvoista vaaleakupari. Nyt sitten ootellaan vaan niitä aurinkoisia kelejä niin tukka taas hohtaa punasuuttaan!

4 kommenttia:

 1. sulle sopii ton värinen tucca super hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Tää on myös helppo, kun haalistuminen ei sinällään haittaa ollenkaan, kun ei tuu mitään katastrofia kuten esim. kirkkaanpunasen kans

   Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)