sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Top 6 kosmetiikkatuotteet

En vaan voisi elää ilman näitä tuotteita tai voisin, mutta elämä olisi varmasti nuivempaa. Joskus kaipaa sitä jotain pientä ja jotkut näistä tuotteista taas on ihan välttämättömiä.

1. Lämpösuoja
Kyllä, käytän lämpösuojaa, vaikka olen itse avautunut niiden olevan täyttä huijausta. Harvoin muotoilen hiuksiani suoristusraudalla, mutta joskus todella todella epätoivoisina päivinä teen niin ja tämä tuote helpottaa hommaa. Hiukset eivät kiharru heti, jos ulkona sataa vähän vettä vaan pitävät suoran ihanan kuontalonsa. Tuote antaa myös mukavaa kiiltoa sekä kihartaessa pitoa.

2. Hiusöljyeliksiirimikälie
PElastaa hieman kuivahkot hiukset, karheat luonnonkiharat petturikutrini sekä antaa ihan mieletöntä kiiltoa. Tää tuote estää mua menettämästä uskoa siihen, että voin elää pitkien hiusten kanssa ilman, että mun niskatukka on rastoilla. Tää on myös kätevää kampauksia tehdessä, koska tää antaa vähän joustavuutta hiukseen ja silottaa karkean pinnan.
3. Colormaskit
Punainen tai punertava tukka, oikeastaan minkä vaan värinen hius vaan huutaa tätä. Jokainen tietää, että mikään ei oo niin täydellistä, kun vastavärjätyt upeet hiukset, mutta mikään ei ole myöskään niin ärsyttävää, kun katsoa suihkussa sen kaiken kauniin värin valumista lattiakaivoon. Itse sekoitan sopivan colormaskin tuosta oranssista sekä ruskeasta sävystä. Joskus tuntuu, että kaipaan vain vähän kevyempää värin elvytystä ja suttaankin oranssia colormaskia valkoiseen hoitoaineeseen. Biozellissa parasta on myös sen hoitavuus, ihanan pehmeät ja terveen tuntuiset sekä näköset hiukset on vaan parhautta. Sekä kaunis väri tietysti.

4 & 5 Ripsiväri ja huulipuna
Joskus en jaksa meikata kunnolla ja sutaisen vaan ripsiväriä sekä ripsiin, että kulmiin ja vähän huulipunaa huuliin ja tadaa olen taas kaunis! Tuo Lumenen ripsiväri on muuten yksi parhaimmista ripsiväreistä, mitä oon koskaan käyttänyt. Se ei saa ripsistä paakkusia hämähäkkiripsiä vaan pidentää ja tuuhentaa nätisti ja elegantisti. Ripsiväri ei myöskään varise yhtään päivän aikana.

6.  Shampoo, lasten shampoo
Mitäpä tähän sanoisi. Joskus raskaan päivän jälkeen kaipaa vaan sitä omenalle tuoksuvaa lapsuutta. Tässä se on purkissa. Plus Minionit on cooleja. En tiedä miten perustelisin tätä ostosta, mutta toi tekee hiuksista kivan pehmeet ja tosi helposti harjattavat!  Eikä oo meinaan kallista, oon tosi ammattimainen kampaaja ammattimaisine tarvikkeineni, köh.


Kuvien taustalla näkyvää sotkua pahoittelen ja selitän muutolla. Muuttolaatikoiden keskellä eläminen on niin hanurista, että tahtoisin vaan jo uuden asuntoni avaimet ja päästä purkaan uuteen asuntoon kaiken prujun.

Mitkä on teidän lemppari kosmetiikkatuotteita, joita ilman ette vois elää? :)

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)