perjantai 13. kesäkuuta 2014

Home Sweet Home

Nopeaa päivittelyä miltä kämppä näyttää tällä hetkellä. Kaikki tavarat alkaa olla löytänyt jonkinlaisen oman paikkansa, mutta paljon on vielä puuhasteltavaa. Kävin ostaan muutama päivä sitten sängyn alle pyörällisiä laatikoita, joissa tällä hetkellä loppusijoituspaikkaa odottavat ponit ja monet muut veikeät ystäväiset.
Mä niin vihaan muuttamista tai lähinnä sen jälkeistä tunnelmaa, kun kaikki kamat on hävöksissä eri laatikoissa ja aina, kun löytää yhden hyötyesineen niin edellinen on taas tipotiessään. On ollut myös suhteellisen outoa hengailla ton Sergein kanssa näin pienessä asunnossa joka päivä. Kaippa tähän tottuu, ettei ole enää useampaa huonetta vaan, että vessaankin kuljetaan keittiön kautta. Kuvaan varmaan lähiaikoina jonkun videon tästä mun tetrisluolasta, jotta selkenee paremmin, että millaseen rotanloukkuun oonkaan muuttanut Vaasankadun lukaalista.
Musta tuntuu, että työt on uuvuttanu mut ihan loppuun ja että päivät menee vaan lötjätessä ja sitten painutaankin kello 17:00 töihin ja tullaan yöllä kotiin. Aika jotenkin vaan valuu ohi, mutta onneksi perjantait on sentään vapaita. Tänään en tosin oo saanut aikaseks mitään muuta, kun pelailtua pleikkarilla ja tehtyä safkaa. Alkaa tuntuun kodilta, kun voi jo hetkeks istahtaa sohvalle ilman, että sinne tarvii ensin raivata ihan vitullisella raivolla tilaa. Kylläpä nämä tavarat ja asiat tästä vielä järjestyvät, tahdon ainakin ajatella niin.

Laitetaan loppuun vielä tuhnunen selfie IG:stä, kun kerrankin meikkasin ja oon värjännyt taas hiuksetkin. Poppy Redillä koitin saada kylmää punasta, mutta kyllä tääkin nyt enshätään menee sen lörähtäneen gingerin jälkeen. Huomenna suuntaankin löhöilemään Vaajakoskelle ja tekemään ''ei mitään''. Hetken rentoutuminen maailman parhaassa seurassa ei voi tehdä pahaa. Eikä muuten häiritse meitä, vaikka taivaalta tulis puukkoja ja akkoja, koska hauskaa pidetään silti!


-Mari

3 kommenttia:

 1. Ihanan punaiset hiukset! :) Täälläpäin tuntuu muuten myös aika kulkevan todella nopeasti kun arkena on vaikka mitä puuhaa. Joskus yksi kaveri sanoi, että aika menee sitä nopeammin, mitä vanhemmaksi kasvaa ja taisipa hän olla oikeassa. Ainakin miulla tuntuu aika kuluvan nopeammin vuosi vuodelta, ainakin kun jälkeen päin miettii! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin kesän kunniaks repästä vähän värikkäämmän letin, heh. :)
   Aika menee tosiaan nopeesti, kun ikää tulee! Mietin just ykspäivä, että lukion alotuksesta on itellä 7vuotta. Vastahan mä siellä olin? Tajusin myös, että jyväskylään muuttamisesta on hujahtanu 4vuotta! Herran jumala, mitä kaikkee siinäkin ajassa on ehtiny tapahtua ._.

   Poista
 2. Hyvää juhannusta sinulle.
  Iloa elämään.

  VastaaPoista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)