keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kysy! Minä vastaan

Kysymyspostaus on pyörinyt jo hetken mielessäni. Tiedän, ettei teitä seuraajia ole paljoa, mutta ajattelin silti yrittää saisinko edes jotakin kysymyksiä teiltä! Vastaukset tulevat videolla tai sitten peruskirjoituspostauksena riippuen kysymysten määrästä. Kaikkien kysymyksiä esittäneiden kesken arvotaan ylläripyllärikorupalkinto.

Eli nyt kaikki hieroo aivonystyröitään ja koittaa pusertaa ne typerimmätkin kysymykset tämän tekstin kommenttiboksiin! En anna tälle mitään aikarajaa vielä, sillä katsotaan nyt ensin saanko enemmän kuin yhden kysymyksen tai saanko mitään, hehe.

Mutta: Yksi lukija voi esittää useammankin kysymyksen.
Ilmoitan arvonnan voittajan juutuubissa ja annan samalla ohjeet, miten minuun saa yhteyden koskien arvonnan palkintoa!
Kysymykset saa koskea ihan mitä vaan (tietysti hyvän maun rajoissa, tosin mun päässä hyvän maun raja on hyvin häilyvä).
Muistathan laittaa jonkin nimimerkin kommenttisi perään, sillä en viitsisi arpoa ''anomuumeja'' arvontalappuja hatusta.-Mari7 kommenttia:

 1. Kysymyksiä: jos olis pakko valita, olisitko ennemmin kuuro vai sokea? Mikä on paras alkoholijuoma? Mikä on paras alkoholiton juoma? Jos saisit valita, minkä bändin/artistin tapaisit yksityisesti "fanitapaamisessa"? :) Mun kysymykset oli aika paskoja, sori :D

  VastaaPoista
 2. Jos saisit ottaa 5 esinettä autiolle saarelle, mitä ottaisit? Jos saisit kuunnella vain 5 artistin/ bändin tuotantoa loppuelämäsi, mitä valitsisit? Jos saisit lemmikiksesi minkä tahansa eläimen minkä ottaisit? Jos pääsisit lomalle mihin tahansa mihin lähtisit?

  Ja sit toivoisin sun meikeistä esittelypostausta. :)

  VastaaPoista
 3. Lempparein tv-sarja? Jos saisit loppuelämän syödä vain yhtä karkkia, mikä se olis? Onko lapsuuden toiveammatit jätetty taakse vai onko ne pysyneet jollain tavalla mukana?

  VastaaPoista
 4. Mistä sait kipinän aloittaa bloggaamisen?
  Oletko saanut bloggaamisen kautta uusia kavereita tai ystäviä?
  Tämänhetkinen lempivaatekappaleesi?
  Mitä asioita pelkäät?

  VastaaPoista
 5. Lempiruokasi? Lempielokuvasi? Mitä mieltä olet turkistarhauksesta? Jos saisit valita, kummasta luopuisit vuodeksi: hiuksien värjäämisestä vai meikkaamisesta?

  VastaaPoista
 6. Jos saisit valita eläisitkö nykyajassa, menneisyydessä vai tulevaisuudessa, minkä valitsisit ja miksi? Mikä on mieleenpainuvin leffa minkä oot katsonut?? Onko sulla esikuvia esimerkiks tyyliin ja keitä ne olisi ? Ootko merkkiuskovainen esim. kosmetiikan suhteen vai kokeiletko mielummin ennakkoluulottomasti uusia tuotteita? Jaja öö oks sulla jotai kriteerejä ku ostat meikkejä jne esim. eläinkokeettomuus tms. ?? Näitä oli hauska keksiä ^^ !

  VastaaPoista
 7. Mihin elokuvahahmoon pystyt samaistumaan? Miksi?
  Mitä ilman et pystyisi elämään?
  Onko sulla jonkinlaista mottoa?

  VastaaPoista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)