sunnuntai 24. elokuuta 2014

Mutta mitä tapahtui SOL -tytölle?

Heippa!

Nyt on työt lusittu (mielummin näin, koska ei lomaa kuulu lusia, sen kuuluu olla kivaa!) tai oikeastaan olen jo viikon maannut kotona ja lähinnä haissut pahalle. Haikea olo, että työt loppui eikä ole enää jokapäiväistä ihanaa ja todella älykästä huumorijoukkoa ympärillä. Välillä öisin teki mieli itkeä, aamuvuoroina taas kaatua vain takaisin sänkyyn eikä koskaan tulla pois peiton alta, mutta lopulta tykkäsin tosta työstä. Ehkä lähinnä työkavereiden takia, mutta kaippa siinä muitakin hyviä puolia oli. Aika töissä kului suhteellisen nopeesti, liksa oli erittäin jees ja noh, ehkä romantisoin tämän kaiken päässäni näin jälkikäteen, mutta ei se työkään lopulta niin hirveän raskasta ollut. Mitä nyt nosteli joka päivä painavia huonekaluja ja tuuppi notkeaa norsua eli muumia pitkin ahtaita käytäviä.... Okei työssä oli hyvät ja huonot puolensa myönnetään. Lopulta matkaan kuitenkin tarttui muutama uusi ystävä ja ainakin ihan hitosti huonoja vitsejä.

Mutta tosiaan, viikon olen tässä lomalla ehtinyt lorvia. Ostettiin PS3 ja se ei ole auttanut siihen, etten vaan haisisi himassa pahalta ja pötköttelisi sohvalla. Itseasiassa musta tuntuu, etten tee enää muuta, kun istun toi kultanen ohjain kädessä, kiroon ja huudan, koska en taaskaan onnistunut MW:ssä kuten tahdoin. Taidot ruostuneet pleikkarittomalla aikakaudella aika hurjasti.

Lorvimisen lisäksi saatoin myös vahingossa värjätä hiukseni. (whaat? mitä ? Miksi? Miten?)  Joo ei varmaan tule yllätyksenä kenellekään, että näin kävi. Eikä varmaan herätä myöskään hirveästi kysymyksiä. Ennen vaihdoin hiusväriä niin tiuhaan, etten aamulla herätessäni välttämättä itsekään muistanut, että millanen tukka mulla oli! Säikähtelin välillä peilikuvaani. Teen sitä vieläkin, mutta lähinnä vanhenemisen aiheuttamien kauneusvirheiden takia (mulla on ryppyjä!).
Mun teksti rönsyilee, koska join juuri äsken kahvia. Ajatus karkaa ja silleen... Anteeksi kovin, olen hieman nyt keskittymätön.

Niin hiuksista! Löysin värin, josta tykkään. Katselin kaikenmaailman värikarttoja suht pitkään ja mietin, että mitä helkkaria tälle tukalleni teen. Noh, kekkasin, että sekoita kahta väriä ja katson mitä siitä tulee. Lopputuloksen näette alla. Selvitin myös salaisuuden koskien Dark Tulip väriä. Olen pitkään pohtinut, että miten se eroaa Rubinesta (onkohan toi se väri, no anyway). Dark Tulip on vaan todella todella tumma pinkki. Laimensin sitä ja se muuttui neonpinkistä pastelliin, kätevää jos haluaa säästää rahaa hiusvärissä. Tosta meinaan riittää peruspinkkipäälle moneen värjäyskertaan värit laimentamalla.

Olen itse todellä tyytyväinen tähän pinkihtävän violettiin fledaani. Kuvassa näkyy myös uusi rakkauteni:  Puhelinlankaponnarit. Ainiin ja rakas harrastukseni: ruskealla sohvalla lorviminen. Miten voikaan yhteen kuvaan tiivistyä niin paljon asioita.

Nyt ajattelin mennä suihkuun ja pestä hiukseni ekaa kertaa sitten niiden värjäämisen. Saa nähdä haalistuuko tämä väri kamalaksi vai saanko pidettyä rakkaastani kiinni, kuten pidän kiinni ps3 ohjaimesta, en päästä sitä hetkeksikään kädestäni, jottei Sergei ota sitä ja ala pelata. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin odottaa omaa vuoroaan. Rönsyilen taas, joten on paras lopettaa tähän.

Keksin muutaman kampausohjeen, jotka koitan saada videoitua lähipäivinä, jos tuo komeampi osapuoli vaikka olisi kameramiehenä helpottamassa mun hommaa eli sitä itse hiustenlaittoa.


Nyt hyvät yöt täältä Kortepohjasta.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)