tiistai 26. elokuuta 2014

Ostoksia

Tänään lähdin iloisin mielin keskustaan, koska tiesin pääseväni käymään pitkästä aikaa Aprillissa hakemassa meikkejä! Tosin mukaan tarttui sitten vähän muutakin, kuin vain Grimasin meikit.

Matkaan lähtiessäni tarkoituksenani oli hakea vain uusi tummanruskea luomiväri kulmakarvoja varten sekä tuo helmiäisvalkoinen korostuksia varten. Noh, toisin kävi. Pyörähdin tietysti omaa tyhmyyttäni sitten H&M:llä ja köpöttelin alehyllyn eteen. Sieltä mukaan tarttui kuvassa näkyvä luomiväripaletti sekä pastellivioletti eyeliner (whaat mitä mä ees meinasin tolla duunaa?!).

Näppärimmät huomasivat taustalla jotakin pinkkiä. Kyllä, musta on tullut tänkletiisertyttö. Ostin tollasen  Hairstoren konkurssimyynnistä. No ei ole moittimista, toimii kuin häkä! Tosin en ylistäisi tätä aivan niin paljoa, kuin kaikki muut. Harja siinä missä muutkin, ehkä semisti hellävaraisempi kuin aikasemmin käyttämäni kampausharja.

Meikkejä ostellessa mieleeni juolahti kaukainen ajatus jostakin historian sivuilta, että mun on pitänyt jo pitkään ostaa joku fiksu säilytysboksi kaikille tuhansille meikkihärpättimilleni. Olen pitkään etsinyt täydellistä yksilöä kaikkien korien ja laatikoiden joukosta ja tänään tämä täydellisyys (tosin helvetin ruma ulkoisesti) tuli minua vastaan Tokmannilla. Perus muovinen laatikkoasia, jossa on kaksi kerrosta.
En tiedä mikä tämän oikea tarkoitus on, mutta tässä hommassa ajaa asiansa varsin hyvin. Harkitsen kyllä edelleen, että toi on pakko maalata, koska toi on hirveen värinen. Kuvissa todella hailakka sinisyys onneksi ei näy niin pahasti.


Ennen mun meikit lojui osa sellasessa Pandan muotosessa matkameikkipussukassa ja osa oli pitkin kämppää ja monessa eri laatikossa jostakin kumman syystä, köh. Syytän kaikesta epäjärjestelmällisiä aivojani, hyi aivot!

Nykyään mulla on joku pakkomielle siihen, että tavarat on järjestyksessä eikä loju missä sattuu. En tiedä mistä tää kaikki ajatus on lähtöisin, mutta se ajatus ajoi mut ostamaan tämän boksin. Ajattelin tonne pohjakerrokseen, joka näkyy ylemmässä kuvassa, askarrellapaskarrella vielä jonkun väliseinähommelin kunhan ehdin. Nyt on maassa taas rauha (tai no ei oikeestaan) ja tavarat taas hieman enemmän järjestyksessä, Marilla (sekä Sergeillä) parempi mieli ja kämppä näyttää siistimmältä.


Onko teillä lukijoilla meikkien, kynsilakkojen tms. pikkusälän kanssa säilytysongelmia? Miten olette ratkaisseet ongelmat vai annatteko kaaoksen vallita ja luovuudenpuuskissanne tartutte vain johonkin tököttiin? Kertokaa ihmeessä!

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)