tiistai 2. syyskuuta 2014

Flunssa saapui

Kipeänä täällä huutelen teille. Sain viimein jostakin tämän mystisen flunssaräkäpöpön ja olen nyt vaan voivotellut oloani sekä niistänyt. Kuumettakin on ollut satunnaisesti. Ensimmäiselle kouluviikolle tää on todella ilonen homma. En olisikaan halunnut olla koulussa,  en tietenkään.

Hiukset näyttää kauheelta, haisen kipeeltä ja kuulostan kipeeltä. Inhoan sairastelua, mutta en kyllä tunne yhtäkään ihmistä, joka tästä olosta nauttisi.
Kävin tänään vasten tahtoani, eli tarpeen vaatiessa, Suomalaisessa hankkimassa itselleni kalenterin sekä vihkoja. Kalenteri on Hello Kitty, tietysti, ja vihot pinkkejä. Piristää koulunkäyntiä, kun tarvikkeet on söpöjä! Muutenhan koko syksy on suhteellisen puisevia matemaattisia aineita... huoh.

Ajattelin julkaista pitkästä aikaa itsestäni meikittömän kuvan, sillä tuntuu, että on tullut taas meikillisiä pärstöjä tänne ihan tarpeeksi. Välillä on hyvä muistuttaa jo ihan itseäänkin siitä, että välillä vähempi on enempi. Ihoni olen saanut jokseenkin kuntoon kesän aikana, sillä töihin ei tullut ollenkaan meikattua. Nyt kuitenkin flunssa koettelee naamaani ja nenän ympärys kuivuu ja argh ! Että kiukuttaa olla kipeänä, kuten huomaatte.
Taidan mennä keittämään minttuteetä ja katsomaan Dexteriä, jotta saisin muuta ajateltavaa, kuin vuotavan nokkani.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)