tiistai 23. syyskuuta 2014

Terveiset Lahdesta!

Hengissä ollaan ja ala-asteen luokkakokouksestakin selvitty. Nyt vietän (mielestäni ansaittua) minilomaa Lahdessa Sergein luona. Olen ollut pienessä hiljaisuudessa juurikin edeltävästä syystä. Nyt ajattelin (ai ihanko itse ajattelin?) tulla nopeasti summailemaan yhteen muutamien päivien kynsihapatukset. 

Tälläiset hirvitykset väkersin ennen kuin lähdin kohti Lahtea torstaina. No, tapahtuipa niin, että teloin kynteni bussimatkalla ja tietenkään mulla ei ollut mukana yhden yhtä lakkaa. Lahteen päästyäni kipitin Sergein kanssa käväsemään Tokmannissa ja onnekseni löysin alelaarista sekä kynsilakanpoistoainetta että muutaman uuden kynsilakan (maksoin kolmesta lakasta yhteensä 0,30€, joten tein mielestäni aika hyvän diilin). 
Tässä näette yhden uusista lakoistani. En oikein tiedä pidänkö tästä vai en, mutta tahdon ajatella tämän vaativan vain totuttelua. 

Lauantaina matkani kohteeksi valikoitui Hämeenlinna ihan vain luokkakokouksen takia. Bussilla puksutellessani kohti Hämptönia huomasin, että olin jälleen telonut osan kynsilakastani jonnekin ja sehän tarkoitti siis sitä, että sunnuntaina takaisin Lahteen päästyäni, oli aika lakkailla kynnet toisella uudella tulokkaalla. 

Tämä on vähän tällainen pliisu siniharmaa, mutta tykkään tästä jopa enempi kuin edellisestä. 

Ari tahtoi tulla näyttäytymään blogin puolella vielä! Sinänsä asiaan kuulumaton kaveri, mutta onhan se ollut mulle ihan korvaamatonta reissuseuraa.

Pahoittelen muuten, jos teksti näyttää hassulta tietokoneen ruudulla, sillä tämä on näpytelty kännykällä Bloggerin kökkösovelluksella. Kirjoitusvirheet tarjoaa raikas Apple. 

-Mari

2 kommenttia:

  1. Sun ois pitäny tulla meille lakkaamaan sun kynnet ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin vaan kähveltäny kaikki sun lakat ja juossut karkuun! :D

      Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)