lauantai 25. lokakuuta 2014

Kun ite tekee, saa sellasen kun tulee

Mulla on ollut identiteettikriisiä, tukkakriisiä, vaatekriisiä, ajatuskriisiä, uskontokriisiä... Mun elämä tuntuu nykyään pyörivän sen ympärillä, että kriiseilen. Keksin itselleni stressin ja kriisin aiheita millon mistäkin. Viimeisimpänä tosin on ollut tukkakriisiä. Youtubesta ja bloggerista tuttu DiscoDahlia teki loistokkaan videon hiuksista. Tuntuu, että ajatukset olisi revitty kuin omasta päästäni. Olen kohdannut nyt yli 3viikkoa putkeen huonojatukkapäiviäARGH ja mitta alkoi tulla täyteen tuossa viikko sitten. Päätin, että perkele, nyt on pakko tehdä tälle reuhkalle jotakin!
Tartuin turhautumisen puuskassani raitalappuihin sekä vaalennusaineeseen ja aloin läträtä. Tarkoituksena olisi saada pikkuhiljaa vaalennettua tätä sekametelisopan väristä kuuppaani. Joistakin kohtaa tukka on harmaa, joistakin mintun värinen, violettia ja sinistä ja pinkkiä ja yrjöttää koko oman hiuskuontalon ajattelu.
Lopputuloksen esittelen kuvalla. muutamat palkkiraidat tukkaan länttästyäni, totesin jo, että hieman helpotti.
Kuten kuvasta näkyy, pinkki sävy alkaa kaikota, mintun sävy on poissa ja enemppi vuolettinen kylmä vaalea sävy on pääosassa. Olen tyytyväinen, mutta tänään on aika tehdä lisää raitoja, jotta väri näyttäisi hieman tasaisemmalta. Olen löytänyt täydellisen tuotteen tukkani sävyttämiseen ja se kulkee nimellä Goldwell Softcolor 10P. Vaahtosävyte, jota saa melkein jokaisesta marketista tätä nykyä. Ennen suosin paljon 10V, mutta tuo 10P antaa viileän lopputuloksen eikä jätä violettia tms sävyä tukkaan. Itse käytän sävytettä kosteisiin tai jopa kuiviin hiuksiin, föönaan sen tukkaan enkä huuhtele pois. Tätä voi tosin käyttää värin tavoin, että huuhtasee pään levityksen jälkeen, mutta itse olen kokenut parhaimmat hyödyt föönin kanssa riehuessa.

Ps. Tiedän, että tukkani näyttää kuvassa hyvin kuivalta, sillä en laittanut siihen hoitoainetta pesun jälkeen, laiskotti. :D

-Mari

4 kommenttia:

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)