sunnuntai 12. lokakuuta 2014

(melkein) kaikki kynsilakkani

Ajattelin tehdä lyhyen postauksen kynsilakoistani, sillä siivosin juuri tuota säilytyslaatikkoa ja heitin aika ison erän lakoista menemään. Osa oli vuodelta kirves ja miekka ja osa taas sellaisia, jotka oli muuten vaan itsekseen kökkööntyneet ja heittäneet täten lusikan nurkkaan.
Olin aikanani jollakin tavalla koukussa kynsilakkojen ostamiseen (ja olen ehkä edelleen). En miettinyt pidemmälle tahdoinko käyttää lakkaa enemmän kuin kerran ja sopisiko se muiden lakkojen kanssa yhteen. Hamstrasin kaikenlaisia lakkoja ja vasta tänään tajusin, että niitä oli kertynyt aivan liikaa ja osaa oli testattu kerran ja todettu, etteivät ne miellytä silmää millään tavalla tai koostumus on ollut räkää.

Asettelin kynsilakat jonkinlaiseen järjestykseen. Tässä kuvassa näemme hieman lähempää kuvaa suuresta osasta sinertäviä lakkojani. Kokosin kuvaan vain ne lakat, joita käytän useammin kuin kerran vuosisadassa.Tässä lähikuvaa vaaleista lakoista, joita en oikein osannut sijoittaa mitenkään järkevästi sekä punaiset ja pinkerot lakat. En olekaan käyttänyt punaista lakkaa aikoihin, outoa. Ennen se kuului nimittäin lemppareihini.


Tässä oikealla näette yhden mun lempparini nimittäin OPIn Glitterlakan, jonka voitin blogiarvonnasta. Glittereiden käyttö on vähentynyt mulla paljon, sillä inhoan poistaa niitä lakkoja yli kaiken. Tuo violetihtava on myös OPIn lakka. Se on tuollainen mattavioletti, mutta sitä joutuu lakkaamaan muutaman kerroksen ja kuivuttuaan näyttää mustanruskeelta.

Näppäsin vielä kuvan eniten käytetyistä lakoistani. Mattamustaa, metallihohtoa, pinkkiä, turkoosia, valkoista... Nämä on tosiaan lakat, joita käytän eniten ja seuraava postaus koskeekin kynsiä, jotka tein joillakin näistä lakoista.

Pahoittelen salamalla otettuja kuvia.


Kaikille laiskaa sunnuntaita toivottaa:
-Mari

2 kommenttia:

 1. Kiva lakkakokoelma ^__^ Toi Hello Kitty lakka on SÖPÖ :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tästä puuttuu osa, kun ne on pitkin kämppää, ylläri :D
   Toi kittylakka on kiva! Ja kestää jopa hyvin eikä lohkeile tms. :)

   Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)