sunnuntai 9. marraskuuta 2014

-
Eilinen meni lähinnä kotona möhlöttäessä ja telkkaria tuijottaessa. Katottiin Jegen kanssa Sexdrive -leffa, joka naurattaa mua aina kerta toisensa jälkeen. En vaan kestä tollasta mautonta huumoria, koska se uppoo muhun liian helposti ja välillä hävettää nauraa pissakakkatissivitseille. :D

Mietin eilen kaupassa, että mikä hitto ihmisiä vaivaa. Kaupat on yhden päivän kiinni ja porukka käyttäytyy kuin eläimet. Ei mitään tolkkua koko touhussa. Ruokaa hamstrataan monen viikon edestä ja käytöstavat unohtuu jonnekin liukuovien väliin jo kauppaan tultaessa.
Oudointa on silti se, että ihmiset hamstraa jotain kodintarvikkeita kuten jouluvaloja, pakasterasioita ja tuhansia paketteja vauvan vaippoja yhden päivän takia. Se saa mut hieman naurahteleen ääniin, kun monilla on kärryissä 2938984litraa maitoo ja 9357839kg hernekeittoa, plus kolmetoista shampoopulloa. En tiedä mihin maailmanloppuun nämä ihmiset oikeen valmistautuu...

Tänään on isänpäivä ja mieli on ollut osittain maassa. Ei sentään niin maassa, kuin vuosi takaperin. Alkaa helpottaan asiat pikkuhiljaa. Ennakkoahdistus tosin pyrskähti jo muutama yö aikaisemmin ja tyyny oli ällö räkänen ja kyynelistä märkä. Nykyään itkeminen ei ole enää ahdistusta vaan ehkä kaipuuta. Kaippa asiat tästä helpottuu tosiaan. :)

Tänään suunnataan Lutakkoon tuijotteleen Mayhemia ja täten yksi pitkäaikaisista haaveista toteutuu. Varmasti piristävää päästä pois kotoa illalla, etten vello vaan ajatuksissani. Youtubeen lykkään varmaan videota myös lähipäivinä, jos jotakin kiinnostaa mun älämölö ja eleet ihan melkeen todellisuudessa.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)