torstai 20. marraskuuta 2014

Hyvästit aifounille

iPhoneni alkoi temppuilla todella pahasti jo muutama kuukausi sitten. Käpy meinasi palaa sen kanssa tapellessa ja viimeinen niitti arkkuun oli, kun puhelimella viestit eivät enää menny perille, ohjelmien käynnistyminen keski ikuisuuden ja kaikki sovellukset kaatuilivat jatkuvasti. Revin muutaman kuukauden hiuksia päästäni ja pohdin mihin suuntaan lähtisin seuraavaksi. Uusi apple hirviö sekä kutsui että kauhistutti, mutta onneksi pääsin kutsumuksen yli. Tänään olen nimittäin tapellut Honorin (Hodorin) kanssa muutaman tunnin,  opetellut käyttämään vempelettä ja meittinyt teinkö virheen poistuessani mukavuusalueeltani. Äsken kuitenkin ulkonä käydessäni ja pari kuvaa napatessani totesin, että tein oikean ratkaisun. Honorissa on todella hyvä kamera ja muutenkin teknisesti miellyttävä luuri. Ulkonäkö on kaunis ja puhelin tuntuu höyheneltä iPhoneen verrattuna. Iso koko hieman hämmentää vielä, mutta kaippa se tästä lähtee.

En tiedä olenko outo, mutta puhelimia vaihtaessa mulle tulee aina olo, että yksi aikakausi on ohi ja kiukuttaa, mutta toisaalta innostaa paljon uusi lelu. Tänään on tehnyt mieli niin hihkua innosta, kun huutaa suoraa huutoa ärsyyntymisestä. Toivon kuitenkin, että Hodor palvelee mua pidempään, kuin iphone tai ainakaan ei ala ottaa hermoon kaikki asiat tämän puhelimen kanssa heti alkuunsa. Pakko tästä on kai pitää, vaikka kuinka suututtaa, heh. Pakkauskin oli niin mehukkaan minttunen, että kyllä mä tästä uudesta kapulasta ehkä hieman pidän jopa. Iphonea tulee silti ikävä. Onhan se tossa kirjahyllyssä, jotta voi joskus sillä jottein pelata jne. jos sellainen ikävä iskee. Uuteen luuriin en nimittäin ajatellut hirveesti pelejä latailla. Okei Minecraft löytyy edelleen, mutta muut jääköön iPhonen kanssa menneisyyteen.

Toivottavasti tämä on pitkä yhteinen taival Hodorin kanssa. Huomenna pääsenkin testaileen tämän ominaisuuksia, kun lähetään Felinen kanssa pienelle roadtripille. Siitä juttua myöhemmin ;)

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)