maanantai 17. marraskuuta 2014

Lokakuun mieluisimmat kosmetiikkatuotteet!

Hiukset

- Aussie Miracle Moist Shampoo, tekee hiuksista pehmeät, helpostimuotoiltavat ja eloisat. Toimii luonnonkihariin hiuksiin hyvin, ei jätä tukkaa latteaksi.
- Rainbow kuivashampoo: Ostin tän joskus rahapulassa, mutta tää on osoittautunut erittäin toimivaksi ja halvaksi kuivashampooksi. Suosittelen edes kokeilemaan.
- Klippoteket Argain Oil hiusöljy. Tää tarttui kaupasta mukaan, kun kaikki lempparit olivat sokkarilla loppuneet, tän haju on tosi jees ja ei tee tukasta klimppistä tai rasvasen tuntusta.
- Goldwell vaahtoväri 10P, sävytin tällä vaaleampaa tukkaani suihkun jälkeen,ä käytin föönauksen alle jne ja tässä on todella mukava helmiäissävy, antaa myös hiukselle kiiltoa ja rakennetta.
- Cutrin BIO+ seerumi, joka on tarkotettu hiustenlähdöstä tms kärsiville. On ainakin itseäni auttanut vahvistamaan kasvavaa hiusta ja hiusten kasvu nopeutunut hieman. Plus auttaa hiuspohjan kutinaan todella hyvin!

Meikit

- Sleek Acid paletti, pigmenttisiä sävyjä ja ollut jo melkeen joka päivä käytössä! Tykkään tykkään tykkään! Joitakin tummempia sävyjä on vaan mahdoton häivyttää, koska koko väri katoaa, siitä miinusta. 
- Lumene Natural Code meikkivoide sävyssä 10. Tää alkaa olla ihan lopussa ja on ollut muutamia vuosia mun luottokamaa, mutta kun tää tyhjenee niin koitan jotakin uutta! 
- Lumenen kulmakynä sävyssä harmaanmusta, ei tee liian tummaa jälkeä, jos ei hinkkaa paljon tai paina liian kovaa. 
- Loreal Miss Manga ripsarin sain ilmaiseksi Lorealilta hiusväritestien palkkioksi. Tää on todella hyvä ripsari, mutta alkaa olla lopussa, joten pitänee testata seuraavaks jotakin uutta. 
- Rimmel eyeliner, ollut luottokamaa jo yläasteesta ja toiseen en vaihtaisi!

Kynnet

- Trindin violetti ja pinkki ostettu prismasta alelaatikosta heräteostoksena, mutta osoittautuneet hyviksi lakoiksi!
- OPI:n Polka.com ja Lincoln Park After Dark matte ovat muodostuneet mun lemppareiksi, jotenkin ajattomia ja sopii monien muiden lakkojen kaveriksi.
- Tiia Vanhatapio lakka Seppälästä, matta musta. Tarviiko tätä ees perustella?

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)