tiistai 25. marraskuuta 2014

Mitä Mä Luen?

Ohessa listaus blogeista, joita luen säännöllisesti ja odotan uutta tekstiä aina kuin kuuta nousevaa, heh.

Selaan kyseistä blogia päivittäin, palaan vanhoihin teksteihin. Kirjoittaja innostaa todella paljon itseäni bloggaajana ja matkustuskuume ei paljon helpota, kun lukee toisen elämästä aivan toisessa maassa. Haluaisin itsekin joskus käydä jenkeissä ja viipyä siellä jopa pidempäänkin, joten tämä ei paljon auta polttavaan haluun päästä luvattuun suuruuden maahan. Mielenkiintoisimpia ovat jutut kulttuurieroista ja bloggaajan työstä valokuvaajana.

Tarviiko tätä edes perustella? Saara kirjottelee välillä niin hulluista meikkihommista, tukkajutuista ja maskeerauksista, että mun sydän vaan sulaa täydellisesti. Saara on pieni yksisarvinen, jota on ilo seurata. Varoitan kuitenkin, että jos blogissa pistäytyy, saattaa iskeä jäätävä inspiraationpuuska ja tajuat kello 2:00 aamulla, että kaikki maskit pitäisi vielä pestä poiskin naamasta...

Blogi, jota ylläpitää kampaaja. Täydellistä! Vinkkejä hiustenhoitoon sekä totuuksia tuotteista. Ihanan houkuttelevia värjäyksiä ja muuta mukavaa. Suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan, jos et ole vielä ehtinyt. Kirjoittaja tietää asian jos toisenkin myös luonnonkosmetiikasta.
Monet naurut tältä sivulta on saatu. Tosin välillä myös pelätty, että joudunko itse kyseiseen blogiin tuotteineni. Tosin en nyt ihan noin paskaa koskaan myy kirppiksillä, kuin mitä blogissa tulee usein vastaan. Blogi piristää kaikessa päättömyydessään!

Entisen kämppikseni blogi. Tykkään lukea Felinen juttuja, sillä hän kirjoittaa hauskasti ja helppolukuisesti sekä monet aiheet kiinnostavat itseäni. Blogissa on muutakin kun vaatteita ja meikkejä, jotain hieman enemmän, siitä tykkään!
Kenkiä, nättiä sisustusta, kauniita vaatteita ja ihanat hiukset! En voisi odottaa blogilta muuta. Piristävää lukea blogia, jota pitää äiti ja perheellinen ihminen. Ja helpottavaa huomata, ettei tyylikkyydestä tarvitse luopua lapsen saatua, heh.

Tässä oli mun blogisuosikit. Osuiko mikään omalle listallenne vai meneekö täysin ohi? :)
-Mari

1 kommentti:

  1. Ohhoh, yllätyin vähän et miekin oon listalla! :) Kiitos kauniista sanoista! ♥ Muutamia yllättäviä blogeja oli tässä, tai siis sellaisia etten olisi arvellut siun lukevan niitä, mutta näin sitä oppii uutta. Hyvin osaat kuvailla blogeja, monissa ei olisi voinut paremmin kertoa, millainen blogi on. :)

    VastaaPoista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)