perjantai 7. marraskuuta 2014

Pretty.fi ja ensilumi

Ensilumi saapui tänään. Hiema masentavaa oli todeta, että nyt on oikeasti talvi. Aamulla katselin ikkunasta ja mietin kuinka nopeasti kesä menikään ohi. Suomi on jotenkin niin pimeä ja ahdistava talvisin. Ei oikein innosta tehdä mitään tai liikkua minnekään, kun kello 16:00 saapuu säkkipimeys. En tiedä, talvi herättää ristiriitaisia tunteita. Toisaalta lumi on hauskaa ja mukavaa, mutta kovat pakkaset on aina yhtä ahterista, kuten myös talvitakit, joissa näyttää aina kolmekymmentä kiloa lihavammalta. :D

Eilinen tosin piristi päivääni. Sain postissa mekon, jonka ostin goottikirpulta sekä pretty.fi:n paketti saapui pakettiautomaattiin.
Kyseisiä paletteja olen himoinnnut jo pitkään. Viimein uskallauduin tuhlaamaan rahaa hieman muuhunkin kuin pelkkiin perusmenoihin ja nämä kullat pullahtivat ulos pakettiautomaatista suoraan mamman syliin. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Pakkausten ulkokuorikin hehkuu täydellisyyttä ja houkuttelevuutta luoda jotakin upeaa.

Paketissa oli myös nämä tuotteet, mutta ne olivat ihan perushankintoja. Sellasia, mitä tarvitaan aina, heh. Ei läheskäänniin innostavia ostoksia kuin edelliset luomiväripaletit.

En edes varmaan osaa kehua näitä tarpeeksi. Kattokaa nyt mattapaletin herkullisia värejä! En vaan kestä, aasikin hyväksyy!
Näissä väreissä on ihan loistokkaat pigmentit. Ehkä parhaimpia luomivärejä, mitä on hetkeen vastaan kävellyt. En yleensä osta luomiväripaletteja vaan suosin irtonappeja, mutta nyt tuli sääntöön poikkeus. Olen jo miettinyt, että mitkä ovat seuraavat Sleekin paletit, jotka hankin. Mielikuvashoppailu kun korvaa jo melkein oikean!

Acid paletissa olikin sitten muutamat metallivärit (ja perusmusta, jota käytän enmelkeinikinä). Tämäkin oli vain silkkaa rakkauttta heti pakettiin kurkistettuani. En vaan kestä näitä sävyjä ja pigmenttisyyttä, oli pakko askarrella heti meikki näillä tänään, heh.

Tosiaan vaikka talvi yllätti ainakin tämän autoilijan tänään, myös piristykseksi omistan nämä uuden uutukaiset ihanuusmeikit, jotka henkii tietyllä tavalla moniltakin osin nuoruuden hulluja väri-ideoita sekä kesää. Kirkkaat värit sopii musta talven harmaanvalkosuuteen, on kiva itse kilpailla poissaolevan auringon valon kanssa ja piristää päivää hieman erilaisella pärställä silloin tällöin.

Pahoittelen surkeaa meikkikuvaa, mutta säkkipimeydessä tää on niin masentavaa yrittää edes ottaa edustavia kuvia. Tässä kuitenkin tämän päivän meikkiä, joka askarreltu Acidpaletilla. Meitsi tykkää!

-Mari

4 kommenttia:

 1. Ihanat värit!! :o mistä noita saa?

  ps. uus blogi on nyt siellä bloglovinissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pretty.fistä tilattuja. Siellä on todella nopeet toimitukset :)
   Ja saa mm. Laskulla jos suosii sellasta.

   Ja ihanaa! Pitää käydä koneelta lisää lukulistalle sun blogi, kun kerkeeen

   Poista
 2. Oi miten ihana silmämeikki! Pitää itsekin kokeilla useammalla kirkkaalla värillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan hauskaa vaihtelua, kun ite meikkaan usein aika neutraaleilla väreillä

   Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)