torstai 8. tammikuuta 2015

Alennusmyyntien antimet

Itselläni on jäänyt hieman köyhäksi tämä alennusmyyntishoppailu. Missään ei ole oikein ollut mitään, mikä houkuttaisi itseäni tai mitä tarvitsisin. Tänään kuitenkin kaupasta mukaan tarttui kaksi uutta kynsilakkaa. Magneetit ostin kirppikseltä, koska hörähdin niiden teksteille ääneen. Käytiin pitkästä aikaa Palokassa Silinterikirppiksellä, mutta tähän aikaan vuodesta tuntuu, että kaikki kirppikset on kohtuullisen tyhjillään. Ehkä ihmiset kohta kehtaa kiikuttaa ylimääräset lahjaksi saadut krääsät myyntiin ja mua potkasee taas vähän parempi onni kirppishirmuna. 
Kynsilakat löyty tosiaan Citymarketista alennettuun hintaan. Valitsin sävyiksi tuollaiset suhteellisen luonnolliset ja neutraalit. Jostakin syystä ne koukuttaa mua nykyään enempi ja ajattelin ihan käytännöllisyydenkin kannalta, että näissä sävyissä Gel Effect lakat ei jää vain kynsilakkaboksin pohjalle lojumaan. Sävyjen nimet ovat tosiaan Poetry (Runoni) ja Frozen Dew (Huurreharso). 


Teen varmasti pian uusilla lakoilla jonkinlaista lakkausta ja näytän ne sitten teillekin. Kerron myös mielipiteeni näistä lakoista, koska tämä on tosiaan ensimmäinen kerta, kun pääsen ihan kunnolla näitä Lumenen lakkoja testaamaan. Onko teillä lukijoilla kokemuksia tämän sarjan lakoista? Mitä olette pitäneet niistä?

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)