torstai 15. tammikuuta 2015

Pastellia kynsiin

Mä näköjään kyllästyn kynsien lakkauksiin todella nopeasti, vaikka pitäisin niistä kuinka paljon aluksi. Eilen taiteilin itselleni sitten uudet lakkaukset. Halusin jotakin ehkä vähän kesään viittaaava pastellia, sillä täällä on ollut taas pimeetä ja ankeeta ulkoilmassa.

Mulla ei ollut valmiina sopivaa pastelliviolettia kynsilakkaa, joten hetken pähkäiltyäni päädyin soveltamaan. Tilasin Pretty.fistä kynsilakan yhden toisen tilauksen ohessa ja en ollut ihan tyytyväinen sävyyn. Kynsilakka jokui pitkään kynsilakkalaatikossa, kunnes se pääsi nyt hyötykäyttöön. Ostin Prismasta aikanaan violetin kynsilakan, johon ihastuin ja päätin, että sekoitan sitä tuohon Pretty.fistä saapuneeseen helmiäisvalkoiseen lakkaan. (molemmat lakat näkyy postauksessa, jossa esittelin kaikki lakkani) Lopputuloksen näette alla. Tykästyin tohon itse sotkemaani sävyyn ihan totaalisesti ja lakkasin sitten sillä useamman kynnen, kuin aluksi tarkoitus oli (sekoitettu lakka kuvassa oikealla).

Ajattelin, että pelkät violetit kynnet olisi tylsät, joten tartuin taas tuttuun ja turvalliseen Dependin vaaleanpunaseen. Toi lakka on noussut yhdeksi suosikiksi heti, kun sitä ensikerran kokeilin.

Lakkasin vielä värillisten lakkojen päälle tuolla Gel Effectillä ja se oikeastaan toimii todella hyvin tuohon tarkoitukseen. Kynsilakka ei lohkeile ja tulee nätti kiilto. Ehdin vaan lakan kuivuessa töhrästä tuon yhden kynnen johonkin ja siihen tuli tollanen ''viilto''. Inhoan sitä maailmassa ehkä eniten. En kuitenkaan jaksanut alkaa korjailla, joten menkööt pikkuvirheen kanssa nyt tämä lakkaus.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)