sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Sunnuntain rentoutuminen

Sergei lähti taas tänään takaisin Lahteen, joten mulla on ollut nyt ilta aikaa vääntää jotain ihan itteni mieliksi. Ajattelin, että hiukset kaipaa uutta shokkivärikerrosta ja päätinkin tarttua sutiin ja värikulhoihin ja alkaa huiskia. Mulla on jo tovin ollut kaksivärinen tukka. Päältä violetti, alta pinkki. Oon todella tykästynyt tähän värjäykseen, vaikka uudelleenvärjäys on aina semihankalaa, kun joutuu kahden peilin kanssa etsiä niskasta sitä rajaa, jossa violetti vaihtuu pinkkiin.
Tänään on ollut päivä, jolloin selfiet ei oo onnistunut, joten ajattelin, että heitetään läskiksi koko homma kunnolla. Tätä kuvaa voisi kuvailla vain sanoin: ''Antaisitko sä tän tyypin värjätä sun hiukset?''
Suosittelen muuten himavärjääjiä hommaan tollaset siivoushanskat värihanskoiksi, ei ainakaan mee rikki ja ketuta, kun kädet on ihan yltäpäältä väritahroissa. Noiden kanssa on myös tuhat kertaa helpompi toimia, kun kertakäyttöhanskojen tai niiden väripakettien mukana tulevien ohuiden muovipussimaisten räpyläkäsien kanssa. Värjäyksen lopuksi aina vaan pesen noi hanskat, kuten pesisin omat kätöseni ja laitan ne kuivuun, helppo homma ja samoja hanskoja voi käyttää useemman kerran. 

Päälihiuksiin mähmäsin hotpurplea ja hoitoainetta. Laimennan aina hiusvärejä vähän, koska levittäminen helpottuu, kun väri on vähän notkeempaa.
Jostakin syystä mun kamera toistaa violetit värit pinkkinä, joten valmiista värjäyksestä ei ole kuvaa luvassa vielä. Pitää kattoa, jos sais päivänvalossa jonkun räpsyn otettua. 


Alahiuksiin heitin Biozellin pinkistä colormaskista, LIVE colorin pinkkivioletista ja hoitsikasta tehdyn muhennoksen. Toi LIVE sarjan shokkivärin huonopuoli on se, että sen koostumus on ihan kamalaa. Sitä ei oikeesti voi vaan levittää suoraan tuubista hiuksiin, koska sitä ei pysty levittään ollenkaan. Se väri on myös helkkarin vaikee saada tuubista ulos, kun se on niin saakelin paksua koko tökötti. 
Annoin värien vaikuttaa ihan random ajan, en tainnut ees kattoa kelloa. Yleensä istun shokkiväri päässä jonkun pari-kolme tuntia. 

Värjäys onnistui ja sunnuntain itseni hemmottelu on hoidettu. Nyt voisi vielä lakata kynnet, kun ei nukkumaankaan kehtaa tähän aikaan mennä. Mä tykkään touhuta tälläset asiat yleensä sunnuntaina, koska sillon on harvoin muutakaan puuhasteltavaa. On kiva rentoutua vaan hiusväri päässä tai askarrella paskarrella uusia lakkauksia ja hetkellisesti olla ihan  hömppätyttö. 

-Mari

2 kommenttia:

 1. Jaha, en tiedä tuliko kommentti kun bloggeri teki taas jotain, mutta jos ei tullut niin tässäpä tämä; Hyvä postaus kyllä kuvineen kaikkineen, tällänen tyttöhöpötys tekee välillä ihan hyvää. :)

  Jos tuli monta kommenttia, niin saapi poistella ja siinä tapauksessa sorit kans. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttöhöpinät on hyvästä! :)

   sun kommentti tuli kolmesti :'D

   Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)