perjantai 20. helmikuuta 2015

Kynsiä, pelejä, kulmakarvoja...

Mun viikko on ollut tosi sekava. Multa loppui Grimasin vaalea meikkivoide viikonloppuna ja olin ihan hajalla, että mitä hittoa mä nyt teen. Jouduin käyttämään sitten FitMe -meikkivoidetta, jota vihaan yli kaiken ja se on oikeesti totaalinen hutiostos. En kuitenkaan jaksanut lähteä keskustaan vain meikkivoiteen takia, joten odottelin viikolle, jotta saa muut asiat sitten hoidettua samalla kertaa alta pois, kun kerrankin on huudeilla.  Käppäilin Aprilliin koulusta ja voin vain hehkuttaa kuinka mukavaa palvelua siellä aina saa! Kehtaa kysyä tyhmimmätkin kysymykset koskien tuotteita sekä muuten vaan urpoilla. Henkilökunta on selkeästi kärryillä tuotteista ja se on aina iso plussa.

Älkää välittäkö rakeisista instakuvista tai kuvan taustalla olevasta semisotkusta, mutta piti kertoa, että nypin kulmat hieman eri muotoon ja ohuemmiksi ja näytän paljon raikkaammalta. Ei enää väsynyttä naamaa, heh. Tuntuu, että kerrankin onnistuin saavuttaan kulmien suhteen hyvin lähelle sellasen ''unelmamuodon''. Oon semisti pyllystä mitä tulee kulmien muotoiluun nimittäin, aina jotenkin feilaan. Itseasiassa tosta syystä joskus teininä ajoin kulmat kokonaan pois, kun en vaan handlannut niiden muotoilua ollenkaan.

Testiin hyvänä kulmakarvapäivänä pääsi myös Honkkarista ostetut halpahuulimeikit. Tykkään tuosta väristä, tuollainen mattavioletti. Huulipuna myös kesti hyvin koko päivän. Hintaa tuolla tais olla 2euroa.



Tein myös eräänä päivänä ihan jäätävät blingkynnet. Muistin myös jälleen miksi a) vihaan käyttää irtoglitteriä ja b)miten paljon vihaan poistaa glitteriä kynsiltä. Kuva on otettu ennen kun ehdin siistimään ylimenneet lakkaukset, kun olin niin onnessani kaikesta kimalluksesta. Kyllästyin kynsiin nopeasti ja ne saivatkin lähteä jo seuraavana päivänä. 


Postissa myös saapui muutamat pelit. Hinta näille oli niin onneton, etten voinut ohittaa ostamasta kyseisiä läpysköjä. Mun pelimäärä alkaa oikeesti oleen jo kohtuu kattava, mutta muutamat klassikot pitäs vielä hommata mm. pleikkari ykköselle sekä NESille. Kaiken kaikkiaan ollut tosi tapahtumaköyhä viikko. Kiinasta saapui muutamat tuotteet, jotka esittelenkin toisessa postauksessa. Tänään olisi myös tarkoituksena höpistä teille myöhemmin kaikista hutiostostuotteista ihan yleisesti. Palataan siis myöhemmin.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Mikä toi huulipuna on, tosi kivan näköinen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Berange Paris Makeup sävyssä rose vintage, jos oikein tulkkasin :D

      Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)