maanantai 9. helmikuuta 2015

#Maanantai

Tänään on ollut niin perusmaanantai, kun olla ja voi. Oikein mitkään asiat ei ole sujunut, kuten on pitänyt ja ketuttaakin armottomasti. Sain kuitenkin aikaan jotakin muutakin, kuin koulupäivän skippaamisen, sillä kävin noutamassa kaverin avulla sen entiseltä työpaikalta muuttolaatikoiksi kelpaavia pahviläpysköjä. Tänään oli tarkoitus pakkailla, mutta on jotenkin laiskottanut. Sergei lähti tänään kotiin ja joka kerta se tuntuu raskaammalta. Kaukosuhde on oikeasti rankkaa ja tulee jotenkin täysin lamaantunut olo, kun toinen poistuu ja sulkee oven perässään. Se on kamalaa, kun tietää, että siihen on ikuisuus kun taas pääsee toisen viereen nukkumaan.

Ilta ei mennyt kuten piti. Meni liikaa aikaa, että sain ruokaa eteeni ja nyt vaan mötkötän sohvalla tekemättä mitään, vaikka mun piti vähän jo kattoa tavaroita läpi ja aloittaa muuttopakkailu. Annan tän itelleni anteeksi, sillä ressaan tässä vielä huomista fysiikan tenttiäkin. 
En edes tiedä, mitä tästä päivästä kertoisi muuta, kuin että ''voihan vitun maanantai''. Tuntuu, että viikonloppu meni taas huimaa vauhtia ohi ja nyt on jotenkin sellanen olo, ettei olisi edes ollut koko viikonloppua. Aika on inhottavaa, kun se kiitää sillon kun on hyvää seuraa ja muuten se matelee kun mikäkin.

Nyt on kuitenkin pakko alkaa edes kasaamaan muutama pahvilaatikko tai soimaan itseäni myöhemmin tästä laiskuuspuuskasta. Oon päättänyt, että tällä kertaa alotan pakkaamisen ajoissa, ettei muutto ole taas niin kaaosta. Karsin samalla myös turhaa tavaraa pois, sillä mulla on joku kummallinen tavaravaatemateriaähky taas ollut pidempään käsillä. Tuntuu, että joka kaapista tursuaa kiloittain tavaraa niskaan, kun kaapinoven avaa. Kaippa se tästä, kun sais hommattua kirppispöydän ja pääsis turhasta tavarasta tosiaan eroon. Nyt kuitenkin laatikoiden kasaamisen pariin. Toivon, että teidän maanantai on sujunut paremmin!

-Mari

2 kommenttia:

  1. Täällä kans sama muuttorumba aluillaan, tuntuu että laatikoita on jo joka paikassa, mutta parempi se on tietysti ajoissa aloittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeks muuton loppu oli niin häslinkiä, kun olin jättänyt osan pakkaamisesta viimetinkaan ja se oli kamalaa. Nyt ajattelin olla kaukaa viisas :'D

      Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)