perjantai 27. helmikuuta 2015

Muumeja, kirppislöytöjä ja uusi kaffekeitin

Aloin tässä koneella vasta katsomaan, että mitä hittoa. 99% asioista, joita oon ostanut viimepäivinä on ollut pinkkejä tai vaaleanpunasia. Kevät taitaa siis tehdä tuloaan, kun näin värisyttää (hehe, olipas nokkela sanaleikki).
Tänään tuli ihan kotiovelle kuljetettuna kimppatilauksella ostetut ruotsimuumimukit. Kiitolinjan kuskia hieman nauratti, kun olin sekä innoissani kuorma-autosta sekä noista mukeista. Se mies varmaan piti mua hulluna. ''Muutama'' mukihan siellä oli. Yksi näistä on mulle, yks äiteelle, kaks siskolle ja kaksi Felinelle. Muut jatkaakin matkaansa tuntemattomiin koteihin. Toi muki oli mun mielestä niin kaunis, että oli pakko ostaa se, vaikken muumimukeja keräilekään. Kaffemukiksi tämä tähän taloon tuli. Vielä tänään en raaskinut mukista tosin kahvia juoda, heh.
Mun kahvinkeitin myös hajosi tässä eräs päivä heti loman alkuun ja muutaman päivän mikakahvilla elelyn jälkeen tämä miehekäs keitin kotiutui Clas Ohlsonilta huikeaan 12€ hintaan. Sai tällä hyvät kaffetkin keitettyä ja opiskelijataloudessa palvelee aivan pätevästi. Väri sointuu myös kauniisti uuteen muumimukiin.

Lisää pinkkiä tavaraa! Tämä Konadin koskematon pakkaus löytyi Palokan Silinteri -kirppikseltä hintaan 1,5€. Ei tästä budjetti kyllä kaatunut ja varmaan oisin muutamankin euron enempi maksanut, koska näitä kamoja on näköjään testattu kerran ja todettu, ettei oo edellisen omistajan juttu. Blogissa tulee siis varmaankin näkymään enempi kynsileimauksia lähiaikoina.

Kirppikseltä löytyi  myös eräs päivä taas yksi Krismutt lisää perheeseen.
Loppuun tän päivän naama. Tukkakin vihertää niin eikös se ole selkeä kevään merkki?

-Mari

2 kommenttia:

  1. Toi muumimuki on kyl niin kiva oli pakko itellekki tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kannattaa tilata tuolta muminmuggarista, kaikki mukit tuli ehjänä perille. muutamasta muusta kaupasta tullu huonosti pakattuna ja on ollut mukit rikki :/

      Poista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)