tiistai 10. helmikuuta 2015

Päivän Meikki #5

Kokeilin tänään jotakin teiniajoilta tuttua. Mulla oli nuorena aina tollaset rajaukset, jotka jatku välillä liinakin pitkälle nenänvarteen silmän sisänurkasta. Pöyhin tukkaa myös kuohkeemmaksi luomaan suurempaa emogoottiaikojen tuntua.
Meikki on hyvinkin perinteinen ajalta, jolloin anime, manga ja j-rock oli parasta koko maailmassa. Toki mun kulmakarvat on olleet sillon ihan kamalat, koska en osannut piirtää niitä juuri ajeltuani ne pois sekä meikkipohja oli ihan vieras juttu mulle. Onhan nää taidot vähän kohentuneet tässä vuosien varrella enkä mielestäni näytä laisinkaan hölmöltä kyseisellä räpellyksellä tänä päivänä.

Tänään paistoi aurinko niin sai napsittua edes jokseenkin ok laatusia kuvia luonnonvalossa. En vieläkään tiedä pidänkö vihreästä luomiväristä, mutta koitan kovasti totutella. Toki tälle meikille ei käyttöä tänään löytynyt, sillä mä möllötän kotona kipeenä. Kaipasin vain kevyttä aktiviteettia tehdä jotakin mielestä ja mikäs sen parempaa kuin töhriä naamaa.
Nyt palaan mötköttämään peittokasan alle siksi aikaa, kun lasagne muhii uunissa. Toivottavasti tää flunssa talttuis nopeesti, inhoon olla kipeenä (tosin kukapa siitä nauttisi). 

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)