sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Paskiaislulla

Sunnuntai. Päivä, jonka kulutan yleensä tehden ihan hömppää ja siivoten. Tänään siivoomista ei kuitenkaan paljoa ole, sillä tein osan jo eilen pienessä darrassa. Perjantaina tuli otettua hieman liikaa pitkästä aikaa ja lauantai meni lähinnä velloessa pahassa olossa. Tänään tilanne on kuitenkin toinen. Oon herännyt aikasin, käynyt käveleen lenkin, tiskannut ja siivoillut eiliseltä jääneet asiat, mopannut ja imuroinut. Nyt olisi loppu päivä aikaa keskittyä kouluhommiin.
Olin viikonlopun yksin, kun Sergei tulee vasta seuraavaksi viikonlopuksi. Yksin oleminen teki hyvää, saanut koulujuttuja sekä omia asioita setvittyä vähän. Kohta koittaa epäopiskeluviikko ja sitten Sergei onkin täällä vähän pidempään. Kaukosuhde on välillä hyvinkin raskasta, mutta olen oppinut ainakin olemaan yksin. Sen opettelu vei hetken kaikkien soluasumisvuosien jälkeen. Aluksi oli outoa, kun ei ollutkaan ketään kotona, jolle höpistä pitkin päivää, mutta nyt osaan arvostaa omaa rauhaa. Tykkään ajatukesta istua illalla himassa ja voi vaan lukea kirjaa tai pelailla, ihan mitä ite tykkää tehdä. Toki odotan myös aina innolla Sergeitä kotiin, mutta yksinäisyyskään ei ole enää niin paha asia.
Pesin eräänä päivänä kaikki siveltimeni. Se on homma, jota pitkitän aina siihen asti, kunnes on pakko ja kaikki siveltimet likaisia ja käyttökelvottomia. Kuvassa on vaan murto-osa koko urakasta ja vihaan tätä hommaa yli kaiken. Ehkä joskus opin pesemään siveltimet heti käytön jälkeen tai jotain, ettei urakka kasaudu niin suureksi, että lavuaariin kumartelussa tulee selkä kipeäksi.

tekaisin feikkipolkankin yks päivä päähäni. Pidän siitä, että hiukset on kasvanut jo vähän pidemmäksi, mutta kaipasin hieman vaihtelua ja tällänen feikkipolkka on tosi kätevä siihen, ei joudu tekemään lopullisia päätöksiä vaan yhden päivän voi näyttää erilaiselta. Mua edelleen houkuttais leikata otsahiukset, mutten tiedä raaskinko. Ajatus polttelee mielessä, mutta koitan ohittaa sen toistaiseksi, kunnes oma hiustenväri on edes otsahiusten mittainen, siinä vaiheessa leikkaaminen tuntuu fiksuimmalta. 

Hyvää ja rauhallista sunnuntaita ihmisille! 

-Mari

2 kommenttia:

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)