sunnuntai 2. elokuuta 2015

Mä En Saa Mistään Kiinni

Musta on jo tovin tuntunut siltä, että tää kesä vaan lipuu ohi jotenkin. Ilma on kurja ja oon jatkuvasti töissä ja lopun ajasta oon vaan väsynyt. Mä en ole oikein ehtinyt tehä mitään, en ainakaan mitään, mitä suunnittelin koko talven. Tuntuu kurjalta, kun jatkuvasti sataa. Jotenkin kesä on tuntunut syksyltä ja masentaa.

En varmaan oo ainut, joka odotti kesältä enempi. Kouluvuoden jälkeen odotukset kesältä on aina korkeella, mutta kyllä tää kesä on ollut yks iso mahalasku. Joka päivä sataa, uutisissa on vaan ikäviä juttuja, tuntuu etten nää ketään, koska ei ole aikaa. En ees osaa selittää. Tuntuu, kun syysmasennus kättelis mulle tervehdyksensä jotenkin etuajassa tänä vuonna. On jotenkin onneton olo. En tiedä johtuuko se tästä typerästä unirytmistä, jonka oon pakottanut itselleni töiden ansiosta vai oikeesti painaako mun mieltä isommat asiat. Eniten tuntuu, että se on toi typerä sää. Tänään paisto aurinko ja jaksoin jopa vaivautua tekemään asioita ja olin pirteempi, mutta heti, kun tajuaa sen, että aurinko laskee jo kymmenen aikaan ja vuorokauden pimein aika on ne ''ihanat kesäillat'' niin alkaa tuntua ankeelta. Kesäyöt on muisto viimevuodelta. Se, kun yöllä töistä päästessä oli lämmintä ja vielä pilkahdus valoa, on vaan jotenkin muisto.

Mä en voi olla ainut, joka oikeesti tuntee näin. Ja en olekaan. Töissä ollaan tyttöjen kans höpisty, kuinka tää kesä on ollut suoraan sanottuna ihan paska. Toivon, että kun mun työt loppuu ja pääsen viimein lomailemaan ennen koulua, saatais koko Suomen laajusesti vielä nauttai auringosta ja helteestä. Ei pidä luovuttaa vielä, kyllä kesä sieltä varmasti vielä tulee. Ainakin toivon.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Voimia elon hetkeen, olkoon päivä kirkas huomenna.

    VastaaPoista
  2. Mulla ollut kanssa yksi ankeimmista kesistä, mutta toisaalta en kesän alussa (tai no, teoreettisessa alussa) siltä paljon odottanutkaan, sillä parhaimmat kaverit olivat kesätöissä kun itse työttömänä, myös puoliso koulussa ja auto hänellä, että mitäpä sitä nyt yksinkään olisi lähes rahattomana tehnyt :P Mutta kyllä mä nyt silti olisin odottanut rantsukelejä, ja että oisin päässyt useammin uimaan, kun tykkään siitä niin paljon. Ja nyt kun olisi edes kohtuulliset kesäkelit, niin meikällä on jalka paskana enkä pääse mihkään -.-
    Mä yritän kesäksi aina keksiä jotain ulkoilmatekemistä, kun niitä on harvemmin kiva tehdä talvella, niin tänä kesänä ei oo kyllä paljon suunnitelmat toteutuneet :/ Sinänsä mua ei haittaa viileämpi kesä, koska vihaan niitä kuukauden helleputkia, mutta ois saanut sataa vähemmän. Pitkän aikaa ollut jo syysfiilis, mutta toisaalta sekään ei oo kovasti haitannut, sillä rakastan syksyä. Ristiriitaisia fiiliksiä siis, mutta ei tää nyt ihan kesältä oo tuntunut :/

    VastaaPoista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)