tiistai 27. lokakuuta 2015

Punertavan sävyisää silmämeikkiä


En viitsinyt kirjoittaa punasävyinen, koska eihän toi oo punasta nähnytkään. Se on tollanen punertava, kupariripuli. Sekottelin tohon muutamaa eri luomiväriä sleekin paleteista (mm. pinkkiä ja oranssia ja ruskeeta), joten ei kannata edes kysyä, mitä toi on, hah.
Mä oon tykästynyt sellasiin ''hei sun silmät näyttää jotenkin tulehtuneelta'' -grungemikälie lookeihin viimeaikoina. Punasen sävyt korostaa mun silmien väriä jokseenkin nätisti ja tuo niistä esille vihreyttä eikä silmät näytä niin tylsän sinisiltä. Näin syksyllä muutenkin punertavat sävyt on jotenkin taas mun mielestä tosi jees. Saako muuten enää sanoa, että on syksy vai onks kohta jo talvi? Ei tuolla kyllä lunta ainakaa ole ja toivottavasti ei ihan hetkeen tulekaan.

Mun kestovärjäämättömyys tuli tosiaan myös tiensä päähän tässä vähän aikaa sitten. Ajattelin, että no hemmetti vaalennetaan tyvi. Mun oma värikin on niin vaalee, että tästä vaaleesta saa aina sen oman värin takasin kuitenkin. Repäsin sitten oikeen kunnolla ja nyt on sitten harmaa fleda. Muistin myös miksi lopetin hiusten värjäämisen hetkellisesti, koska stressaan jotenkin aina sitä ''mitä jos tästä tuleekin karsee''. Noh, tässä sitä nyt ollaan. Ite tykkään kyllä tosi paljon. Enkä ainakaan toistaiseksi ole kokenut tätä väriä vaikeana saavuttaa. Ylläpitäminen tosin on vähän sukkaa, kun latva tuppaa mennä tummemmaksi, kuin tyvi sävyttäessä. Pikkufiboja.

-Mari

Ps. Tosiaan mut löytää snapchatista nimellä Sorsotin, kuten tuolla sivupalkissakin on kauniisti ilmoitettu. :)

1 kommentti:

  1. Kauniit hiukset ja meikki, ja kyllä sanoisin, että nyt on vielä syksy :) Talvi on sitten kun tulee lunta/viimeistään joulukuussa. Virallisestihan syys-loka-marras on syksykuukausia muutenkin, vaikka Suomessa on ennen ollut talvi jostain lokakuun lopusta maaliskuun loppuun saakka. Nykyään se syksy kestää tammikuulle ja sitten tulee kevät jo helmikuussa ja uusi talvi juhannuksena :D

    VastaaPoista

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)