sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Sergein hiukset

Paremman puoliskoni, Sergein, hiukset ovat päässeet venähtämään jo ihan tavattoman pitkäksi. Mikäpä olisikaan parempaa inspiraatiota kuin istuat elkkaa katsoen ja näprätä oman liehutukkani päähän kampauksia. Sergei varmasti myös nauttii, kun voi kokea itsensä kauniiksi (haha). Tänään tesmailin ihan yksinkertasta lettikampausta noin muuten vaan aikani kuluksi. Anteeksi surkeista kuvista, mutta näiden piti alkujaan päätyä vain instaan, mutta noh tässäpä tätä kauneutta (komeutta) ja sielunruokaa kuitenkin tännekin. 

Pakko sanoa, että kampauksen helpottavuutta ei haittaa yhtään sellaset muutama päivä sitten pestyt hiukset. Vasta pestyihin todella puhtaisiin hiuksiin on vaikea saada mitään aikaan, mutta tälläsiin sopivan likasiin just perfecto lähteä tekeen lettikampausta, kun hiukset ei pöhötä ja pakene joka ilman suuntaan, minkä vain keksivät. Myönnän, että kampausta inspiroi viimeaikojeni ja joka syksyinen Tolkien villitys. Syksyisin on aina pakko alkaa tavaamaan Taru Sormusten Herraa ja vaipua fantasiakoomaan. 
En tiedä kuinka montaa teistä kiinnostaa nämä miehillekin sopivat kampaukset, mutta ite näitä väkertelen ihan omaksi huvikseni ja tuon miekkosen kiusaksi, joten mietin, että miksipä en alkaisi joitakin näitä tännekin julkaisemaan. Ensikerralla tosin koitan panostaa hieman enemmän. Tämä oli vaan tällänen ajantapporäpellys ja nopeat kuvat instaan, mutta mieleen juolahti, että miksi näitä en ole aikasemmin tännekin pommittanut ja ei se kovin huonolta ajatukselta kuulosta (ainakaan omaan korvaani).

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommentti! Se piristää päivääni :)